Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Tisztelt látogató !

A szakmai kereső portálunkon a regisztráció teljesen ingyenes!

Önnek ezáltal nem kerül semmibe, hogy cégét, vagy vállalkozását rajtunk keresztül is népszerűsítse, kínálja szolgáltatásait.

Cégek, vállalkozások, szervezetek és intézmények regisztrációját fogadjuk el. A csillaggal jelölt mezők kitöltése feltétele a regisztrációnak.

Amennyiben Ön rendelkezik már saját weboldallal, akkor annak URL-jét adja meg. Következő lépésként Kategóriát, ill. ezekhez tartozó Alkategóriát kell választania, amelybe cége, vállalkozása leginkább besorolható. Ehhez gördítse le a Kategória majd az Alkategória mezőt, és az ott megjelenő listából válasszon. Ha nem talál jelenleg ilyet a rendszerben, akkor azt jelezze a megjegyzés mezőbe részünkre, és mi azt feltöltjük a Kategóriák közé késöbb.
A 'Kép feltöltés' mezőbe a Tallózás gomb megnyomásával automatikusan feltölthet egy max. 200x200 pixel nagyságú képet, ami az Ön adatai mellett fog megjelenni.

A Vállalkozás bemutatása mezőben max. 500 karakter szöveget írhat be cégéről, vállalkozásáról, amelyet fontosnak tart közölni az Ön iránt érdeklődőkkel. A Keresés ennek a tartalmára is vonatkozik.

A Kulcsszavak mezőbe olyan szavakat írjon, melyek jellemzik cégét, vállalkozását, ezen szavak is részt vesznek a keresési feltételekben. Minél több kulcsszót ad meg, amely a tevékenységére jellemző, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a keresés során megtalálják az Ön oldalát.

A további mezők kitöltése értelemszerűen történik, majd a Regisztráció gomb megnyomásával bekerülnek adatbázisunkba az Ön adatai. Erről E-mail-ben is kap értesítést. Ezután csapatunk átnézi az adatokat, és amennyiben mindent rendben talál, engedélyezi az Ön megjelenését a portálunkon. Erről is kap E-mail-ben értesítést, és egy azonosítót, ill. jelszót, amelyek segítségével a későbbiek folyamán módosítani tudja saját maga az adatait.

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

cegkatalogus.com - csapat