Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Mit kínálunk?

Tisztelt Látogató !

Cégkatalógus portálunk megalkotásával azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az Interneten szakemberek, vállalkozások után kereső magánszemélyek és cégek könnyen megtaláljanak bármilyen profilú vállalkozást, vagy üzleti partnert. Úgy gondoljuk ne csak azok kerülhessenek be ebbe az adatbázisba, akik rendelkeznek már saját weboldallal, hanem azok is, akiknek jelenleg még nincs ilyen.

Ezen ügyfeleinknek is a regisztráció után, biztosítjuk hogy, egy fényképpel és részletes információkkal jelenjenek meg az érdeklődőknek, vagyis azoknak a látogatóknak, akik a keresés során rájuk találnak.

Saját weboldallal még nem rendelkező ügyfeleinknek igény esetén készítünk saját többlapos bemutatkozó weboldalt is. Erről bővebben itt.

A cégkatalógus oldalunkon a regisztráció teljesen ingyenes ! Tehát Önnek nem kerül semmibe, hogy cégét, vagy vállalkozását rajtunk keresztül is népszerűsítse, kínálja szolgáltatásait. A regisztráció egy űrlap kitöltésével gyorsan elvégezhető, valamint adatait a későbbiek folyamán egyszerűen és gyorsan tudja módosítani, a regisztráció után kapott jelszó segítségével.

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

cegkatalogus.com - csapat