Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Radland Trade and Consulting Kft. képe

Radland Trade and Consulting Kft.

Székhely: 1135 Budapest Szent László út 34-38.

Honlap:

E-mail: Radland Trade and Consulting Kft.


Elkötelezettek vagyunk az egyre szélesedő és folyamatosan fejlődő „digitális életmód” iránt. Márkáinkkal együttműködve, átgondolt stratégia alapján szeretnénk erősíteni cégünk hírnevét és növelni az elégedett felhasználónk népes táborát. Márkáinkról és termékeinkről a saját kategóriáikban egyetemlegesen elmondhatjuk, hogy nemcsak egyszerű őket használni, de ár-érték arányuk minden esetben kiváló.

Phone Firm Zrt. képe

Phone Firm Zrt.

Székhely: 1065 Budapest Révay Köz 4

Honlap:

E-mail: Phone Firm Zrt.

Telefon: 06-30-570 0999


A Phone Firm Zrt.-nél évek óta arra törekszünk (korábbi cégünkkel egyetemben), hogy cégeknek segítsünk megoldani a feleslegessé vált mobil és tablet készülékek okozta problémákat. Megannyi multinacionális céggel dolgoztunk együtt, akiket büszkén tudunk a partnereink között. Köszönhetően a rugalmas adás-vételünknek, és az ügyfél-orientált felfogásunknak, ügyfeleink nagy megelégedéssel gondolnak ránk.

Phone Firm Zrt. képe

Phone Firm Zrt.

Székhely: 1064 Budapest Révay Köz 4

Honlap:

E-mail: Phone Firm Zrt.

Telefon: 06-30-570 0999


A Phone Firm Zrt.-nél évek óta arra törekszünk (korábbi cégünkkel egyetemben), hogy cégeknek segítsünk megoldani a feleslegessé vált mobil és tablet készülékek okozta problémákat. Megannyi multinacionális céggel dolgoztunk együtt, akiket büszkén tudunk a partnereink között. Köszönhetően a rugalmas adás-vételünknek, és az ügyfél-orientált felfogásunknak, ügyfeleink nagy megelégedéssel gondolnak ránk. Reméljük, hogy az Ön cégét is elégedett partnereink között tudhatjuk a jövőben.