Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Noémy Nails képe

Noémy Nails

Székhely: 1066 Budapest Lovag utca 8

Honlap:

E-mail: Noémy Nails


Tudtad, hogy az emberek 80 százalékának az első dolgod, ami szembetűnik bemutatkozásnál és egy kézfogásnál az a kezed? Tedd hát rendbe kezeidet, és csináltass igényes körmöket nálam! Igényes munkámat garanciával teszem biztosabbá, hogy a műköröm öröm legyen számodra! Mindezt Budapest belvárosában, hogy könnyen megtalálj!

Műkörömfutár, alapanyag kiszállítás képe

Műkörömfutár, alapanyag kiszállítás

Székhely: 1042 Budapest Árpád 46

Honlap:

E-mail: Műkörömfutár, alapanyag kiszállítás


A körömfutár szolgáltatásai: * szépségszalonok ellátása * műköröm alapanyag kiszállítás : * műkörmös eszközök kiszállítása : * manikűr, pedikűr alapanyagok házhoz szállítása . * javítás, élezés háztól-házig: * műkörmös kezdő csomagok összeállítása, ingyenes házhoz szállítása (körzeten belül)

Ildikó Szépségcentrum képe

Ildikó Szépségcentrum

Székhely: 7622 Pécs Nagy Lajos király 12

Honlap:

E-mail: Ildikó Szépségcentrum

Mobil: 06-70-336 9071

Telefon: 06-72-316 287


Pécs belvárosban körömkozmetika-masszázs-pedikür szolgáltatásokat vehet igénybe egy helyen.Udvarias kiszolgálás szolid árak.

Balog Sándorné képe

Balog Sándorné

Székhely: 7627 Pécs Citrom u / Colonia Passage / 2-6, földszint

Honlap:

E-mail: Balog Sándorné

Mobil: 06-30-372 1455


Pedikűr Manikűr és Műköröm építést vállalok Korszerű technikával porcelán és zselés alapanyagokból köröm hosszabbítást és különleges díszítéseket végzek.Végleges szőrtelenítés, acne kezelés. Bőr és arc fiatalítás, pigmentfoltok, hajszálerek kezelése. iPulse villanófénnyel.