Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Egerfa.hu - Eger legjobb fája képe

Egerfa.hu - Eger legjobb fája

Székhely: 3300 Eger Csiky Sándor 11

Honlap:

E-mail: Egerfa.hu - Eger legjobb fája


Teljeskörű faipari szolgáltatások Egerben, az Egerfa részéről: szolgáltatások az impregnálástól az áztatáson keresztül, a különböző faipari megmunkálásokig. Egri termékeink között megtalálhatóak a különböző deszka, gerenda, brikett, osb, zsindely, fabrikett és lambéria egyaránt. Kedvező fa árakkal várjuk az egri fa szakértőinél! Egerfa - a legjobb fa Egerben!

Irga Kft képe

Irga Kft

Székhely: 2144 Kerepes Szabadság útja 084/2

Honlap:

E-mail: Irga Kft

Mobil: 06-70-258 0987

Fax: 06-28-490 549


Cégünk több mint tíz éve van jelen a magyarországi fapiacon. Korábban kizárólag szibériai borovi- és vörösfenyő nagykereskedelemmel foglalkoztunk. 2010 júliusától új telepen, kibővített kínálattal, a lakosság felé is nyitva a Pest megyei Kerepesen a 30-as (régi 3-as) főúton Budapesttől Gödöllő felé haladva a település gödöllői oldalán vagyunk megtalálhatók. (Térképért kattintson :: I D E :: ) Telepünkön immár mindenki megtalálja a számára szükséges gerendákat, pallókat, deszkákat, tetőléceke

Pannonfogat – Kusinszki és Tsai Kft. képe

Pannonfogat – Kusinszki és Tsai Kft.

Székhely: 3900 Szerencs Huszárvár u 24

Honlap:

E-mail: Pannonfogat – Kusinszki és Tsai Kft.

Telefon: 06-20-923 7927


A Kusinszki és Társai Kft. a kerítések, kapuk készítése mellett hintók és lovas kocsik gyártásával, javításával és restaurálásával is foglalkozik. Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hűen őrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak.