Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

A Cégkatalógus.com keresőportál Webdesign oldala azért jött létre, hogy az Ön weboldalának design munkáihoz, szakértő segítséget nyújtson. Amennyiben Ön webdesign munkához, szakértő segítséget kíván igénybevenni, akkor nincs más dolga, mint az oldalunkon kiválasztani a valamely regisztrált tagunkat és a szakmai tanácsadó munkatársával felvenni a kapcsolatot.

Bronz Péter e.v. képe

Bronz Péter e.v.

Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár Hold 1

Honlap:

E-mail: Bronz Péter e.v.


Weboldal készítés + 1 évig ingyen Tárhely = 70.000Ft Céges weboldalak elkészítését vállalom rövid határidővel.

Internet Solutons Kft. képe

Internet Solutons Kft.

Székhely: 2241 Sülysáp József Attila u. 42

Honlap:

E-mail: Internet Solutons Kft.

Mobil: +36304970296


Az Internet Solutions Kft fő profilja a weboldalakból és webshopokból származó bevétel maximalizálása. Keresőoptimlizálással (SEO), valóban működő online hirdetésekkel bisztosítjuk a weboldalra érkező forgalmat, konverzióoptmalizálási szaktanácsadás keretében pedig maximalizáljuk az oldalra érkező látogatókból származó bevételt. Weboldalak fejlesztésében és webdesignban több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Avrasys Kft. képe

Avrasys Kft.

Székhely: 1173 Budapest Köröstói 13

Honlap:

E-mail: Avrasys Kft.


Cégünk vállalja egészségügyi, egyéni vagy céges honlapok, webáruházak tervezését és kivitelezését olcsón és rövid határidővel. Ezenkívül vállalunk egészségügyi marketing szolgáltatást orvosok, magánpraxisok számára.

WEBKAPU Honlap Készítés Budapest képe

WEBKAPU Honlap Készítés Budapest

Székhely: 1117 Budapest Bölcső u. 7.

Honlap:

E-mail: WEBKAPU Honlap Készítés Budapest

Telefon: (20) 370 7586


WEBKAPU Honlap Készítés Budapest Budapest Bölcső u. 7. 1117 (20) 370 7586 A WEBKAPU vállalja kisvállalkozások teljeskörű online marketing menedzselését. Akár egy nap alatt elkészítjük honlapját. Tanácsot adunk keresőoptimalizálás, helyi keresőoptimalizálás, Google hirdetés terén. Vállaljuk ezek teljeskörű menedzselését valamint vállalkozásának közösségi médiában való megjelnésének kivitelezését.

Falcon webdesign képe

Falcon webdesign

Székhely: 2017 Pócsmegyer Ady Endre 28

Honlap:

E-mail: Falcon webdesign


Falcon webdesign / Honlapkészítés, profi honlap - kiváló árak. Arculattervezés, logó, honlapkészítés, webshop, saját céges weboldal. Reszponzív webdesign, mobil barát weblap.

Kelda WebGrafika Iroda képe

Kelda WebGrafika Iroda

Székhely: 2111 Szada Jókai u. 66.

Honlap:

E-mail: Kelda WebGrafika Iroda

Mobil: +36205200981


Felhasználóbarát design honlap készítés és üzemeltetés. Szadán és vonzáskörzetében ingyenes személyes konzultációt kínálunk. Az általunk készített honlapok reszponzív megjelenésűek, felhasználó- és keresőbarátok, továbbá teljesen egyedi, korszerű megjelenéssel rendelkeznek. vállaljuk céges arculati elemek - logó, névjegykártya, szórólap, levélpapír, prospektusok, étlapok - design tervezését.

Buza Patrik képe

Buza Patrik

Székhely: 6762 Sándorfalva Petőfi 100

Honlap:

E-mail: Buza Patrik

Mobil: +36202814570


Cégem azért jött létre, hogy a Magyar kis és középvállalkozásoknak megfelelő és működőképes online marketing szolgáltatást nyújtson.

Boros Mária egyéni válallkozó képe

Boros Mária egyéni válallkozó

Székhely: 1194 Budapest Pincér 8

Honlap:

E-mail: Boros Mária egyéni válallkozó

Mobil: +36302177874


Webdesign tervezés. Express honlapkészítés. SEO szövegírás. Adwords kampányok készítése. Logó tervezés. Animáció készítés. 3D modellezés. Grafikai tervezés.

weboldal.be képe
weboldal.be képe
weboldal.be képe

weboldal.be

Székhely: 1066 Budapest Jókai 26

Honlap:

E-mail: weboldal.be

Mobil: +36706707057


Ötvöztük a nagyvállalati profizmust az ügyfél orientált üzletpolitikával. Mind ezt széleskörű minőségi szolgáltatásokkal, megfizethető áron. Több mint 7 éves tapasztalattal rendelkezünk weboldalak, webáruházak készítésében, kis és nagy arculatok tervezésében. Számunkra az ügyfél elégedettség rendkívül fontos, ezért ajánlunk mindig az igényeknek legmegfelelőbb megoldásokat.

W design stúdió képe

W design stúdió

Székhely: 2890 Tata Agostyáni utca 28/a

Honlap:

E-mail: W design stúdió

Mobil: +36209865610


A Webkreator design (röv. W design) stúdió magánszemélyek és cégek részére készít weboldalakat, ezen felül névjegy-, logó- és arculattervezéssel foglalkozik.

Alba Wolf képe

Alba Wolf

Székhely: 8000 Székesfehérvár Barkóczy 13/A

Honlap:

E-mail: Alba Wolf


A hagyományos, letisztult és elegáns dizájntól a trendi és meghökkentő formátumig, a vázlatos tervektől a komplett ötletig bármilyen elképzeléssel felkeresheted profi stábunkat: elkészítjük honlapodat, plakátjaidat és szórólapjaidat, sőt, ütős reklámmal dobjuk fel a megjelenésedet online és offline fórumokon is. Mi nemcsak álmodozunk: hanem megálmodjuk, megtervezzük – és megvalósítjuk a legmerészebb vágyaidat!

Mario-design képe

Mario-design

Székhely: 1152 Budapest Mátyás utca 44

Honlap:

E-mail: Mario-design

Mobil: 06-30-957 9583

Telefon: 06-30-957 9583


Szabadúszó webdesignerként vállalok új és meglévő oldalak átalakítását. Tanácsot adok az ügyfeleknek. A munka végeztével sem eresztem az ügyfelek kezét. Gyorsan és precízen végzem a munkát. Minden megrendeléshez úgy állok hozzá mintha magamnak csinálnám. Egyedi sablon készítése. Meglévő sablonok átalakítása. Logó tervezés, arculat tervezés, webdesign, weboldal szerkesztés, webáruház, keresőoptimalizálás. Nálam az ügyfél elégedettsége a legfontosabb. Addig nem adok ki a kezemből munkát amíg az

Berger FullDesign képe

Berger FullDesign

Székhely: 2220 Vecsés Tó 33

Honlap:

E-mail: Berger FullDesign

Mobil: 36-30-489 8519


Napjainkban nagy hangsúly van az egyediségen! Minden vállalkozás / cég próbál kitűnni valamivel a tömegből, ennek egyik legjobb módja, ha saját arculattal és online megjelenéssel rendelkezik. Egy jó arculati terv és egy keresőoptimalizált, responsive weboldal hatásos marketing eszköz, és eléri azokat az embereket, akikből a későbbiekben potenciális vevők lehetnek. Használja ki az internet adta marketing lehetőségeket és emelje magasabb szintre vállalkozását!

CorvinSoft Kft. képe

CorvinSoft Kft.

Székhely: 1012 Budapest Kuny Domonkos u. 3-5.

Honlap:

E-mail: CorvinSoft Kft.

Telefon: 06-30-427 2065


A közgazdászokból, informatikusokból és designerekből álló szakképzett csapatunk a legújabb technológiák és IT trendek felhasználásával főleg minőségi web alapú egyedi szoftverek, mobil alkalmazások, web áruházak és weblapok kivitelezésével foglalkozik. A minőséget és megbízhatóságot szem előtt tartva vagyunk képesek a projekteket gyorsan és kreatívan teljesíteni, ahogy ezt az eddigi partnereink is igazolhatják.

Westarium webstudio képe

Westarium webstudio

Székhely: 6528 Bátmonostor Rákóczi Ferenc utca 20

Honlap:

E-mail: Westarium webstudio

Mobil: 06-70-631 9528


Még nincs weboldala? Vagy esetleg a meglévővel elégedetlen? Akkor jó helyen jár! Vállalom weboldalának elkészítését a tervezéstől egészen az utolsó lépésig. Az általam készített weboldalakat a webergonómiát és keresőbarát elveket szem előtt tartva alakítom ki, valamint a mai kor igényeinek megfelelően mobilra és tabletre is optimalizálom.

Webgyár képe

Webgyár

Székhely: 2173 Kartal Könyves kálmán út 49

Honlap:

E-mail: Webgyár

Telefon: 06-70-366 8896


Weblap készítés garanciával. Marketig szövegírás Responsiv design. Tárhely és domain regisztráció.

Floridonet Webstúdió képe

Floridonet Webstúdió

Székhely: 6723 Szeged Csongrádi sgt. 51.

Honlap:

E-mail: Floridonet Webstúdió

Mobil: 06-20-508 9716


Megtervezzük és elkészítjük weboldalát a lehető legjobb online megjelenés érdekében. Szolgáltatásaink széles köréből válassza ki azt amelyik az ön igényeinek megfelel.

Falcon webdesign képe

Falcon webdesign

Székhely: 2013 Pomáz Erkel Ferenc 5

Honlap:

E-mail: Falcon webdesign

Telefon: 06-30-667 9137


Honlapkészítés, kereső optimalizálás, arculat tervezés: banner, logó, névjegykártya.

PT-WEBDESIGN Pákh Tamás e.v. képe

PT-WEBDESIGN Pákh Tamás e.v.

Székhely: 3580 Tiszaújváros Építők útja 14.

Honlap:

E-mail: PT-WEBDESIGN Pákh Tamás e.v.

Mobil: 06-20-465 1100

Telefon: 06-20-465 1100


Honlapkészítés, webhosting, informatikai szolgáltatások, tanácsadás

Bit2Bit Kft. képe

Bit2Bit Kft.

Székhely: 6757 Szeged Ananász utca 12

Honlap:

E-mail: Bit2Bit Kft.

Mobil: 06-70-627 6040


A Bit2Bit Kft. által fejlesztett B2 Shop webáruház rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, mellyel egy 2013-ban használandó webshop motornak rendelkeznie kell: gyors, rugalmas, intelligens és könnyen kezelhető. A rendszert ajánljuk mindazoknak, akik online shop nyitásán gondolkodnak, nincs nagy internetes tapasztalatuk, mégis szeretnék költséghatékonyan megjelentetni termékeiket. A webshop rendszer ingyenes, havi 8000 Ft-os vagy egyedi áron is elérhető a megrendelő igényeitől függően. In