Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Laurel Human Solutions képe

Laurel Human Solutions

Székhely: 1042 Budapest Rózsa 4

Honlap:

E-mail: Laurel Human Solutions

Telefon: 06203687389


Szervezetfejlesztő és HR tanácsadás keretein belül segítem a szervezetek fejlődését. Tréningek, csapatépítők, stratégiai menedzsment, vezetőfejlesztés és képzés, valamint a munkaügyi és HR folyamatok kialakítását segítem, építem. Munkaerő toborzása és kiválasztása, a fluktuáció elemzése, megakadályozása, motiváció és teljesítménymenedzsment, képzés-fejlesztés, esetleg pusztán adminisztratív folyamatok helyreállítása is a szakterületem.

Vállalkozás Szakértő Kft képe

Vállalkozás Szakértő Kft

Székhely: 1213 Budapest Mária Királyné útja 30

Honlap:

E-mail: Vállalkozás Szakértő Kft


Tárgyalástechnika a Vállalkozás Szakértő Kft-től.

Virtuális Asszisztens képe

Virtuális Asszisztens

Székhely: 9026 Győr Ady Endre 67

Honlap:

E-mail: Virtuális Asszisztens


Akár azt is írhatnánk, hogy virtuális személyi asszisztens, csak akkor nagyon hosszú lenne. Tehát arról van szó, hogy a munkafolyamataid egy részét kiszervezed egy külsős embernek, cégnek, akivel valószínűleg csak virtuálisan kommunikáltok. Milyen munkákat lehet így kiadni? Néhány példa: jogi dokumentáció előkészítése, megbízások, ügyfelek utánkövetése, kutatás/keresés a weben, egyszerű grafikák készítése (előkészítése), szövegírás….

Adómonitor-Tax Kft. képe

Adómonitor-Tax Kft.

Székhely: 3530 Miskolc Arany János 11-13

Honlap:

E-mail: Adómonitor-Tax Kft.

Mobil: 06-30-824 6980

Telefon: 06-46-780 875

Fax: 06-45-780 875


Könyvelőirodánk fő profilja a könyvelés, továbbá az ehhez kapcsolódó közterhekkel kapcsolatos tanácsadás. Ügyvédi segítséggel kedvezményesen vállalunk KFT alapítást is. Székhelyünk a borsodi megyeszékhelyen a város központjában található meg, térítésmentes őrzött parkolóval( az ügyintézés idejére a parkolás költségét mi fizetjük). Minőségi szolgáltatásunkat szavatolja, kollégáink több, mint 15 éves szakmai tapasztalata, és könyvelési biztosításunk, így az elvégzett munkáért pénzügyi felelősséget

Intercontact Marketing Network Kft képe

Intercontact Marketing Network Kft

Székhely: 1164 Budapest Gesztenye u 12

Honlap:

E-mail: Intercontact Marketing Network Kft

Mobil: 06-30-449 7559


Intercontact 24 éve piacvezető. Nemzetközi üzleti ajánlatok és gazdasági kapcsolatok. Munka, megrendelés, befektetés,üzleti lehetőségek.

PROVITAL FEJLESZTÉSI TANÁCSADÓ ZRT. képe

PROVITAL FEJLESZTÉSI TANÁCSADÓ ZRT.

Székhely: 1022 Budapest Bimbó út 68.

Honlap:

E-mail: PROVITAL FEJLESZTÉSI TANÁCSADÓ ZRT.


A Provital Fejlesztési Tanácsadó Zrt. közbeszerzések lebonyolításával és közbeszerzési tanácsadással foglalkozik. A különböző megbízói igények teljeskörű kielégítése érdekében A PROVITAL speciális szakértői-, mérnök és ügyvédi irodával rendelkezik a különböző pályázati típusoknak megfelelő képzettséggel.

Adatguru Bt. képe

Adatguru Bt.

Székhely: 1142 Budapest Rohonc 10

Honlap:

E-mail: Adatguru Bt.


Kontrolling szolgáltatások

NNCon képe

NNCon

Székhely: 1077 Budapest Király utca 43-45. I. em. 14.

Honlap:

E-mail: NNCon


Az NNCon az N és N Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Kft. tanácsadási üzletága. Megalapítására 2009. elején került sor. Az NNCon elsődleges tevékenységi köre menedzsment tanácsadás a következő területeken: 1. Stratégiaalkotás és üzleti tervezés 2. Értékesítés-fejlesztés és ügyfélkapcsolat menedzsment 3. Szervezeti átvilágítás, folyamatszervezés és hatékonyságnövelés 4. Projektvezetés és változásmenedzsment 5. Vezetésfejlesztés 6. Energiapiaci tanácsadás

Dubli Golden Team képe

Dubli Golden Team

Székhely: 8000 Székesfehérvár Havranek 12

Honlap:

E-mail: Dubli Golden Team


A döntés a Te kezedben van. Néhány hónapja olyan pénzforrásra találtam a világban, amit bárki tud használni, és amihez hasonló sem létezett eddig. A fejlesztése és vizsgálata már befejeződött. Kereken 7 hónapig teszteltük egy szakértő csoporttal, mert biztosan szerettem volna tudni, hogy mindenki hasznára fog válni. A tesztek kiváló eredményt mutattak! Eljött az idő, hogy megismerjétek

Online Üzleti Cégtudakozó Bt. képe

Online Üzleti Cégtudakozó Bt.

Székhely: 2095 Pilisszántó Szabadság 10.

Honlap:

E-mail: Online Üzleti Cégtudakozó Bt.

Telefon: 06-1-784 7103


Üzleti cégtudakozó, cégadatbázis, amelyben könnyen talál üzleti partnert! E-kereskedelmi rendszerünkben megbízható céginformáció, cég információkkal, üzleti tanácsadással várjuk.

Würth Phoenix Kft képe

Würth Phoenix Kft

Székhely: 2040 Budörs Gyár 2

Honlap:

E-mail: Würth Phoenix Kft

Telefon: 06-23-501 350

Fax: 06-23-501 359


2001-ben alakult Magyarországon a nemzetközi Würth csoport tagjaként. Fő tevékenységünket a szoftverfejlesztés és értékesítés alkotja. Két fő szoftvertermékünk a következő:1.) Microsoft Dynamics AX - Vállalatirányítási rendszer (ERP), mely teljes mértékben testre szabható a vállalkozások mindennapos gondjaira. 2.) Nagios alapú IT monitoring: Würth Phoenix Neteye segítségével kiküszöbölhetővé és pro-aktívan megelőzhetővé válnak az informatikai rendszerek problémái.

Vállalkozó Tanoda képe

Vállalkozó Tanoda

Székhely: 7624 Pécs Radnics 28.

Honlap:

E-mail: Vállalkozó Tanoda

Mobil: 06-30-523 0695

Telefon: 06-72-702 049


Vállalkozó Tanoda A magyar kisvállalkozók iskolája! Marketing és üzleti tanfolyamok, tanácsadás mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak Pécsett és Budapesten! A Vállalkozó Tanoda nélkülözhetetlen, gyakorlatias tanfolyamokat kínál (leendő) kisvállalkozóknak! A saját vállalkozásába azonnal átültethető, gyakorlatias módszerek és ötletek! Célunk az, hogy a magyar kisvállalkozóknak segítsünk kitörni abból a mókuskerékből, amiben nap mint nap vannak.

UK Welcomes képe


A UK Welcomes az Egyesült Királyság kormánya által biztosított ingyenes üzleti tanácsadó és támogató szolgáltatás, mely megad minden olyan információt a külföldieknek, amely szükséges egy vállalkozás létrehozásához az Egyesült Királyságban.

Esc West Hungary Kft. képe

Esc West Hungary Kft.

Székhely: 2220 Vecsés Dózsa György út 1

Honlap:

E-mail: Esc West Hungary Kft.

Mobil: 06-70-316 9083

Fax: 06-29-352 748


Cégünk kellemes környezetben nyújt székhely és irodai szolgáltatást azon cégeknek, akiknek nem célszerű saját irodát fenntartani állandó személyzettel. Székhely biztosítás, irodai szolgáltatás alap áron.

TENDERZ BT képe

TENDERZ BT

Székhely: 4029 Debrecen, Budapest Debrecen Csapó u. 70. 3. em. 9.

Honlap:

E-mail: TENDERZ BT

Telefon: 06-20-537 5147


TENDERZ BT - Hivatalos Közbeszerzési Tanácsadó

Hevér Mihály e.v. képe

Hevér Mihály e.v.

Székhely: 7476 Kaposszerdahely Árpád 27

Honlap:

E-mail: Hevér Mihály e.v.

Telefon: 06-82-312 038

Fax: 06-82-312 038


Hogy miről is szól ez az egész? Arról, hogy... - hogyan tehetjük weboldalunkat a keresgélők számára könnyen fellelhetővé - hogyan válhat eddig passzív website-unk aktív, profittermelő cégérré - hogyan kerülhetünk előkelő helyre a keresők találati listáiban - hogyan jelenjünk meg a potenciális megrendelők monitorjain, miközben Õk a mi kulcsszavainkat tartalmazó írásokat olvasgatják a neten - hol érdemes, elengedhetetlen vagy éppen kidobott pénz megjelenni - stb.

Reál-Invest Kft képe

Reál-Invest Kft

Székhely: 1073 Budapest Erzyébet 24

Honlap:

E-mail: Reál-Invest Kft

Telefon: 06-30-


Recesszió ellenes Cégalapítás Módosítás Székhely szolgáltatás Rendkívüli Kedvezményekkel

Sansz-Contact Kft. képe

Sansz-Contact Kft.

Székhely: 2030 Érd Asztalos u 65/B

Honlap:

E-mail: Sansz-Contact Kft.

Mobil: 06-20-383 9263

Telefon: 06-23-379 308

Fax: 06-23-379 308


Könyvelés-adótanácsadás-oktatás különösen Érd, Tárnok, Biatorbágy, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Budaörs, Törökbálint és Budapest vonzáskörzetében.

Create 2002 Bt. képe

Create 2002 Bt.

Székhely: 6724 Szeged Pacsirta u 6/b.

E-mail: Create 2002 Bt.

Mobil: 06-70-318 8711

Telefon: 06-62-467 778

Fax: 06-62-467 778


Szakértő segítséget nyújtunk minden pályázatok iránt érdeklődőnek, megfelelő cél és pályázati kiírás esetén elkészítjük pályázati projektjét, végig követjük a monitoring időszak végéig.Tanfolyamokat indítunk: pályázati monitoring ügyintéző,Gyártmánylap ügyintéző, Webkezdő, képszerkesztő,Internet felhasználó, higiéniai tanfolyamok/ÁNTSZ/ Szolgáltatásokat nyújtunk az élelmiszeripari vállalkozások számára: HACCP minőségbiztosítás, Nyomonkövetési rendszerek, munkavédelmi kockázatelemzés elkészítése

RoseBusiness  Connections & Co. Business Partner Mediation képe

RoseBusiness Connections & Co. Business Partner Mediation

Székhely: 1173 Budapest Kaszáló 42.

Honlap:

E-mail: RoseBusiness  Connections & Co. Business Partner Mediation


Az üzleti partnerközvetítő cégünk előnye, hogy akár keres, akár kínál a magyar piacon jelentős költségmegtakarítást és bevétel növekedést érhet el azáltal, hogy a legelőnyösebb üzleti partnerrel veszi fel a kapcsolatot. Tisztelt leendő Üzleti Partnerünk! Biztosan előfordult már Önnel, hogy keresett valamilyen terméket, vagy szolgáltatást, de nem tudta eldönteni, hogy hol található meg a legelőnyösebb formában, a legalacsonyabb költségekkel, a legmagasabb színvonalon. Mi segítünk Önnek megkeresni a legoptimálisabb megoldást! Tisztelt Termelő, Gyártó, Forgalmazó, Szolgáltató! Ahhoz, hogy széles körben megismerhessék, számtalan reklámozási lehetőséget használhat ki a piacon, de a cégünkön keresztül ezzel a lehetőséggel veszíteni nem tud. A cégünk lehetőséget nyújt arra, Hogy eddigi költségeit csökkentse, a partnereim által kínált üzleti előnyök kihasználásával! Hogy bevételeit növelje a közvetített Üzleti Partnereknek köszönhetően! Hogy plusz bevételekre tegyen szert a partnereink termékeinek és szolgáltatásainak továbbajánlásával, mely által jelentős közvetítői jutalékhoz juthat! Hogy fontos üzleti lépések előtt, tanácsokat kaphasson, mivel Mi az élet minden területéről begyűjtjük a hasznos információkat, mely információk az Ön életét pozitívan befolyásolhatják. Kérjük, hogy regisztrálja cégét adatbázisunkban, mivel kapcsolatunk nyereséget hozhat mindkettőnk számára. Akár cégként, akár magánemberként, ajánljon minket üzletfeleinek, barátainak, ismerőseinek. Iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy a hasznos információk, lehetőségek, eljuthassanak Önhöz. Forduljon hozzánk bizalommal, kérdéseivel, kéréseivel az E-mail címen és telefonszámon.