Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Greengold Plus Kft képe

Greengold Plus Kft

Székhely: 1034 Budapest Zápor u 5/a

Honlap:

E-mail: Greengold Plus Kft

Mobil: +36706634546


Cégünk több mint egy évtizede nyújt takarítási szolgáltatásokat,,valamint park és kert fenntarási ,építési szolgáltatásokat ipari és lakossági ügyfeleknek. Tisztítástechnológiai feltöltőanyagok beszerzése szállítása,stb

CsúszásVédelem képe

CsúszásVédelem

Székhely: 1163 Budapest Veres Péter út 51.

Honlap:

E-mail: CsúszásVédelem

Telefon: +36304910419


Csúszásvédelem, csúszásmentesítés, csúszásgátlás, csúszásmentesség, Csúszásvédelmi eljárásainkat vállaljuk az Ország egész területén, keressen bennünket, a www.csuszasvedelem.hu weboldalon

Szőnyegtisztítás Budapesten képe

Szőnyegtisztítás Budapesten

Székhely: 1149 Budapest Kövér Lajos utca 54

Honlap:

E-mail: Szőnyegtisztítás Budapesten

Mobil: +36209438440


Szeretné szőnyegpadlóját, szőnyegeit és kárpitozott bútorait tisztán látni. Keresse fel cégünket és rendelje meg szolgáltatásainkat. Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás Budapesten. Hívjon most!

Takarító Kommandó képe
Takarító Kommandó képe
Takarító Kommandó képe

Takarító Kommandó

Székhely: 1074 Budapest Dohány 36.

Honlap:

E-mail: Takarító Kommandó

Mobil: +36308937057


Ez nem a TEK, hanem a TAK! Leszámolunk a kuplerájjal! A Takarító Kommandó egy budapesti takarító cég, amely magánszemélyek és cégek takarítási problémáit oldja meg profi módon. Lakástakarítás, irodatakarítás, higiéniás - fertőtlenítős takarítás, ablaktisztítás, szőnyegtisztítás. . Takarító rendelése Budapest és környékén!

Szakiküldő Szolgáltató Bt. képe

Szakiküldő Szolgáltató Bt.

Székhely: 1144 Budapest Szentmihályi út 13

Honlap:

E-mail: Szakiküldő Szolgáltató Bt.


Cégünket 2010 -ben hoztuk létre, Szakiküldő Szolgáltató Bt. néven. “Szakiküldő” közvetítő tevékenységünk megszűnt, illetve jelentősen átalakult. Fő tevékenységünk – épület takarítás, ipari takarítás – területén szakmai ismereteinket, gyakorlatunkat, 1992-95 között egy osztrák-magyar takarító Kft. (ASSA) közvetlen vezetőiként alapoztuk meg. Ezt követően az 1995 -ben létrehozott és 16 évig működö CLEANSZOLG'95 Higiénia Kft. néven végeztük munkánkat.

Egyéni vállalkozás képe

Egyéni vállalkozás

Székhely: 1139 XIII Fiastyúk 57

Honlap:

E-mail: Egyéni vállalkozás

Mobil: 06-20-429 2663


Elsősorban társasházak takarításával foglalkozunk,munkánk során kizárólag 100%-ban lebomló, magyar termékekkel dolgozunk. Ha társasház takarítás, akkor mi vagyunk a legjobb választás! Keressen bizalommal.

Cleaners Company képe

Cleaners Company

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós Présház utca 8871/25

Honlap:

E-mail: Cleaners Company

Mobil: 06-30-984 8584


Cégünk a szakszerű takarítási szolgáltatásra alakult, mind vállalatoknak mind magánszemélyek számára. Fennállásunk óta garantált minőséget biztosítunk a vállalt takarítási munka gyors és precíz elvégzésére, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk. Tevékenységi körünkbe tartozik a lakás-, ház-, épület, lépcsőház és irodatakarítás, amelyet napi, heti, havi rendszerességgel végzünk, vagy egyszeri alkalommal, -igény szerint. Olvass tovább: http://www.cleanerscompany

PiperePatika Kft képe

PiperePatika Kft

Székhely: 1064 Budapest Podmaniczky utca 57

Honlap:

E-mail: PiperePatika Kft

Mobil: +36304450391


Cégünk teljes körű szolgáltatásokat nyújt takarítás témakörben. Több éve piacvezető vállalkozás vagyunk amely célul tűzte ki, hogy minőségi precíz munkát végez kedvező áron. Munkatársaink és a takarító személyzet magas fokú képzésben részesült, hogy minősített, megbízható és kiváló munkát végezhessenek ügyfeleink részére. Vállalunk elsősorban intézmények, közintézmények, cégek részére: Rendszeres takarítást, havi, heti, illetve napi jelleggel, valamint eseti takarítást céges rendezvények, ünnepi alkalmak után. Bármilyen takarítási munkára van szükség hívjon!

ANZO Takarító Bt. képe

ANZO Takarító Bt.

Székhely: 1048 Budapest Dunakeszi 19

Honlap:

E-mail: ANZO Takarító Bt.


Iroda és társasház takarítás Budapesten, és Dunakeszi vonzáskörzetében.

JPE Bt képe

JPE Bt

Székhely: 1081 Budapest Bezerédi 13

Honlap:

E-mail: JPE Bt

Mobil: 06-30-972 1567


Cégünk a szakszerű takarítási szolgáltatásra alakult, mind vállalatoknak mind magánszemélyek számára. Több éves fennállása óta garantált minőséget biztosítunk a vállalt takarítási munka gyors és precíz elvégzésére hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk. Tevékenységi körünkbe tartozik a lakás-, ház-, és irodatakarítás, amelyet napi, heti, havi rendszerességgel végzünk igény szerint. Cégünk építkezés vagy felújítás utáni nagytakarítást is vállal. Ingyenes felmérés

Cleaners Company képe

Cleaners Company

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós Présház utca 8871/25

Honlap:

E-mail: Cleaners Company

Telefon: 06-30-984 8584


Cégünk a szakszerű takarítási szolgáltatásra alakult, mind vállalatoknak mind magánszemélyek számára. Fennállásunk óta garantált minőséget biztosítunk a vállalt takarítási munka gyors és precíz elvégzésére, hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk. Olvass tovább: http://www.cleanerscompany.hu/

MaxWell Kft képe

MaxWell Kft

Székhely: 2013 Pomáz Hunyadi János utca 4

Honlap:

E-mail: MaxWell Kft


A MaxWell kft nemcsak takarítási problémáira kínáll megoldást, de partnere leszünk a munkahelyi- és a személyes higiéniájának megteremtésében. A takarítási szolgáltatás nyújtás területén fő profilunk a padozatok gépi takarítása. Ráülős súroló automatáinknak köszönhetően rövid időn belül, több ezer négyzetméter takarítását könnyedén megoldjuk. Higiéniai termékkínálatunkban megtalálja a nagy hatékonyságú ipari vegyszereket, adagolórendszereket és higiéniai papírtermékeket nagy választékban.

Dél-pesti takarítás képe

Dél-pesti takarítás

Székhely: 1184 Budapest, Dél-pest Kézműves utca 1.

Honlap:

E-mail: Dél-pesti takarítás

Telefon: 06-70-571 3531


Cégünk vállal takarítást dél-pest területein ingyenes munkafelméréssel kedvező áron! Szolgáltatásainkból: társasház, irodák, fitness termek takarítása.

Irodatakarítás képe

Irodatakarítás

Székhely: 1048 Budapest Megyeri út 156

Honlap:

E-mail: Irodatakarítás

Telefon: 06-70-601 8809


Irodatakarítás felsőfokon, ha önnek irodatakarító cégre van szüksége akkor látogasson el weboldalunkra ahol részletes információt találhat a szolgáltatásainkról és felveheti velünk a kapcsolatot, esetleg egyszerűen és gyorsan árajánlatot is kérhet.

Takarítás Mánia képe

Takarítás Mánia

Székhely: 2340 Kiskunlacháza Csendes utca 41

Honlap:

E-mail: Takarítás Mánia

Telefon: 06-70-601 8809


A takarítás mánia évek óta foglalkozik magán ingatlanok és céges ingatlanok takarításával Budapesten. Szolgáltatásaink közé tartozik a szőnyegtisztítás, ablaktisztítás, garázs takarítás, irodatakarítás és szinte minden feladat ami a takarítással kapcsolatos.

Profi Takarítás Kft képe

Profi Takarítás Kft

Székhely: 1022 Budapest Rét utca 5

Honlap:

E-mail: Profi Takarítás Kft

Telefon: 06-30-333 4444


Nem győzi a munka mellett a lakástakarítást? Akkor válasszon minket és legyen minden tökéletesen tiszta! Ne feledje, a tisztaság ma már mindenki számára elérhető, nem pedig luxus! Ha Ön is több szabadidőt szeretne, keressen minket és kérje árajánlatunkat és ingyenes felmérésünket még ma!

Clean Max Bt. képe

Clean Max Bt.

Székhely: 1085 Budapest Mária 12-14

Honlap:

E-mail: Clean Max Bt.

Mobil: 06-98-914 77

Telefon: 06-20-334 8822


Megnézem az irodád és megmondom ki vagy.... ! Managementünk több, mint 15 éve van jelen az épület üzemeltetés terén. Ezen időszak alatt az alábbi területeken állt módunkban személyes tapasztalatokat gyűjteni : - PLÁZÁK, BEVÁSÁRLÓ KÖZPONTOK, BEVÁSÁRLÓ UTCÁK, - IRODAHÁZAK, IRODÁK, SHOW ROOM-OK, - RUHÁZATI ÉS ÉLELMISZER ÜZLETEK, - KULTURÁLIS KÖZPONT, - KOLLÉGIUM, - RAKTÁRAK ÉS LOGISZTIKAI KÖZPONTOK, Mindezeket közel száz különböző helyszínen.

Korrekt takarítás Budapest képe

Korrekt takarítás Budapest

Székhely: 1152 Budapest Rákos 48

Honlap:

E-mail: Korrekt takarítás Budapest


Korrekt takarítás Budapesten magánszemélyeknek és végeknek is, rendszeresen vagy alkalmi nagytakarítások gyors igényes munkával korrekt áron. Látogasson el weboldalamra ahol részletesebb tájékoztatást kaphat tevékenységeinkről.

Agro-Flott Kft. – Takarítási szolgáltatások képe

Agro-Flott Kft. – Takarítási szolgáltatások

Székhely: 4532 Nyírtura Újmajori u. 5-7.

Honlap:

E-mail: Agro-Flott Kft. – Takarítási szolgáltatások

Telefon: 06-42-719 008


Irodaházak, üzletcsarnokok, gyárak, gépsorok, gépházak, ülepítő aknák, tartálykocsik: a közös bennük, hogy professzionális ipari takarítást igényelnek. Az Agro-Flott Kft. nem csak a legmodernebb takarítógépekkel rendelkezik az egyedi igények teljesítése érdekében, de professzionális és nagy tapasztalattal bíró takarítógárdával is, mely minden kihívást megold.

KoLaV Takarító Vállalkozás képe

KoLaV Takarító Vállalkozás

Székhely: 1046 Budapest Lőcsei utca 10.

Honlap:

E-mail: KoLaV Takarító Vállalkozás

Mobil: 06-70-457 4444

Telefon: 06-1-230 5004

Fax: 06-1-230 5004


Intézmények, irodák, magánházak teljes körű napi és nagytakarítását, ablaktisztítását, kertgondozást vállalunk. További információkért tekintse meg honlapunkat.