Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Függetlenül Egymással Khe. képe

Függetlenül Egymással Khe.

Székhely: 1027 Budapest Jurányi u. 1.

Honlap:

E-mail: Függetlenül Egymással Khe.


A Függetlenül Egymással Khe. (FÜGE) kulturális, művészeti, színházi és összművészeti projektek megvalósítása, intézményi hátterének biztosítása. A FÜGE a független színházi műhelyek, alkotók problémáira keresi a hatékony megoldást, az eredmény azaz a produkció vagy projekt felől kijelölve a feladatokat.

Pepi és Barátai képe

Pepi és Barátai

Székhely: 6723 Szeged Sándor 50/b

Honlap:

E-mail: Pepi és Barátai

Mobil: 06-30-852 9178


SZÜLETÉSNAPI ZSÚROK ÉS KERTI PARTIK, MÁS CÉGES ÉS MAGÁN RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE, LEBONYOLÍTÁSA! Valami szokatlan és vidám dologgal meglepheti szeretteit. Születésnapi tortát esetleg meglepetést szeretne velünk küldeni azt is megteheti. Mûsorainkat úgy állítjuk össze, hogy a közönséget is bevonjuk a produkcióba. Kívánság szerint akár az egész napos programot levezetjük, mint konferanszié. Ezzel is vidámabbá és Szinesebbé téve a napot! Játék a gyerekekkel - Önálló színpadi produkció

XVII. Cseszneki Nyár a Bakonyban képe

XVII. Cseszneki Nyár a Bakonyban

Székhely: 8419 Csesznek Vár u. 51

Honlap:

E-mail: XVII. Cseszneki Nyár a Bakonyban


Újra vár a Cseszneki Nyár! XVII. Cseszneki Nyár a Bakonyban A Cseszneki Programiroda bemutatja a Pazar szépségű Cseszneki Várban, illetve a több mint 7.000 vendég befogadására alkalmas Kőbánya Szabadtéri Színpadon. EDDA koncert Sólyom szárnyán...! XII. Cseszneki Várjátékok X. Tárogatófesztivál Várdalnoki esték István a király - rockopera

Ibolya Jegyiroda képe

Ibolya Jegyiroda

Székhely: 1186 Budapest Goroszló u. 5.

Honlap:

E-mail: Ibolya Jegyiroda

Mobil: 06-30-203 3867

Telefon: 06-1-294 1014

Fax: 06-1-297 0038


IBOLYA Jegyiroda Bp. XVIII. kerületében. Minden országos rendezvényre megveheti jegyét, vagy megrendelés esetén 2 héten belül érte jöhet. Idő hiánya esetén utánvéttel kipostázom. Megrendelés: 30/203-3867; 294-1014; info@ibolyajegyiroda.hu. Ha azonnal nincs jegy, értesítem Önt ahogy a rendszerben újból kapható lesz. Hívjon bizalommal! Várom kedves Vevőimet! Bp. Goroszló u. 5. (Gloriett ltp.)

Miskolci Csodamalom Bábszínház képe

Miskolci Csodamalom Bábszínház

Székhely: 3525 Miskolc Kossuth u. 11.

Honlap:

E-mail: Miskolci Csodamalom Bábszínház

Telefon: 06-46-502 663

Fax: 06-46-502 663


Miskolc város önkormányzatának gyermekszínháza vagyunk, a „Csodamalom Bábszínház”. Évente több száz előadást tartunk, mindenek előtt Miskolcon és a megyében. Színházunk szakmailag elismert, országosan, sőt nemzetközi fesztiválokon szerepeltünk nagy sikerrel. A Bábszínház igen színvonalasan játszó színészekkel, köztük egy Nívó-díjas színésszel is dolgozik. Célunk és feladatunk a gyermekek esztétikai nevelése.