Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Dream Flowers Esküvői Meghívók képe

Dream Flowers Esküvői Meghívók

Székhely: 4225 Debrecen (Józsa) Március 15 u 3 34

Honlap:

E-mail: Dream Flowers Esküvői Meghívók

Mobil: +36062048670

Telefon: 06204867035


Exkluzív esküvői meghívók készítése rövid határidővel. hatalmas forma és színválasztékban. Fontos! Szalont nem artunk fenn, kizárólag on-line lehet rendelni.

Bel' Art Event Kft. képe

Bel' Art Event Kft.

Székhely: 1046 Budapest Ugró Gyula sor 11

Honlap:

E-mail: Bel' Art Event Kft.

Mobil: 06-20-463 6391


Céges és magánrendezvények teljes körű szervezése és lebonyolítása az igényfelméréstől az utómunkálatokig. Magyar és nemzetközi szakmai események megszervezése helyszín, catering, technika és egyéb szolgáltatásokkal. Budapesten és vidéken egyaránt.

Event and Mind képe

Event and Mind

Székhely: 1153 Budapest Bethlen Gábor 76

Honlap:

E-mail: Event and Mind

Mobil: 06-70-884 2424


Üzleti és magán események teljes körű szervezése Budapesten és vidéken

Parti szervíz képe

Parti szervíz

Székhely: 1125 Budapest Bartók Béla út 5/c

Honlap:

E-mail: Parti szervíz

Telefon: 06-30-964 1651


Céges karácsonyi partik teljeskörű lebonyolítása

BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda képe

BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda

Székhely: 8230 Balatonfüred Köztársaság 14.

Honlap:

E-mail: BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda


Balaton … Kiváltságos szerepet köszönhetünk annak, hogy, nekünk ez az otthonunk és egyben a munkánk. Mert egy olyan régióban szervezhetünk konferenciákat és különböző eseményeket, amely meghatározó és kiemelt helyszínlehetőségei a rendezvényeknek. Ahol minden adott egy helyen: a víz, a zöld terület, a nyugalom vagy éppen a pezsgő élet, az egyszerű, de igényes szálláshelyek, patinás szállodák, a domboldalakban meghúzódó birtokok. Mivel idekötnek bennünket a mindennapok, így lehetőségünk nyílott arra, hogy közvetlenül megismerjük, feltérképezzük mindazokat a szolgáltatókat, akikkel együttműködést kialakítva kölcsönösen a legjobb és a rendezvény koncepciójához igazodó javaslatokat tudjunk összeállítani.

Sztár Pont Programiroda képe

Sztár Pont Programiroda

Székhely: 1054 Budapest Bank u. 6.

Honlap:

E-mail: Sztár Pont Programiroda


Sztárok, előadók, zenekarok, exklúzív műsorok, gyermekprogramok szervezése, közvetítése.Rendezvénye sztárfellépőjét, előadóját keresi? Gyorsan, hatékonyan és a legjobb ajánlatot szeretné kedvenc előadójára? A Sztárpont Programiroda biztos Pont a műsorszervezésben.

Mi-Turbo Kft. képe

Mi-Turbo Kft.

Székhely: 3519 Miskolc Enyedi 6.

Honlap:

E-mail: Mi-Turbo Kft.


Kreatív, Stílusos, Elegáns! Több éves tapasztalattal a hátunk mögött arra törekszünk, hogy a rendezvényeink résztvevői ne csak jól érezzék magukat, hanem kellemes élményként őrizzék az eseményt emlékeikben. Legyen szó céges- vagy magánjellegű rendezvényről, minden esetben fontos, hogy nyomot hagyjon a résztvevőkben. Szolgáltatásainkat azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek ajánljuk, akik a tökéletes, feledhetetlen rendezvényt szeretnének megvalósítani! Vegye fel velünk a kapcsolatot

Bild's Event Rendezvényszervező Iroda képe

Bild's Event Rendezvényszervező Iroda

Székhely: 1214 Budapest Meggyfa 6.

Honlap:

E-mail: Bild's Event Rendezvényszervező Iroda


Egy rendezvény akár családi esemény, akár céges party vagy konferencia egyedi megismételhetetlen alkalom. A Bild’s Event Rendezvényszervező Irodát, azzal a nem titkolt szándékkal és céllal hoztuk létre, hogy a sok rendezvényszervező közül minket válasszanak. Az elmúlt 8 év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy ismerjük a rendezvények kihívásokkal teli világát, képesek vagyunk a váratlan helyzetekre is azonnal reagálni. Tervezéstől a megvalósulásig számíthat ránk.

Touche Event képe

Touche Event

Székhely: 1134 Budapest XIII. Róbert Károly körút. 82-84.

Honlap:

E-mail: Touche Event


Az élet túl rövid: Játssz többet! Az egyik legjobb gyógyír néha gyereknek lenni, néha belefeledkezni egy társasjátékba, néha megméretni magunkat a munkán kívül is! Ezért dolgozunk, ehhez vannak jó ötleteink. Elsősorban egyedi szabadidős programok kialakítására vállalkozunk, szem előtt tartva az innovatív gondolkodást és a környezettudatos működést.

Liget Catering Kft. képe

Liget Catering Kft.

Székhely: 1173 Budapest 532.utca 9.

Honlap:

E-mail: Liget Catering Kft.

Telefon: 06-1-272 0977


Cégünk, a Liget Catering Kft. 1998 óta kínál catering, party service szolgáltatásokat. A klasszikus rendezvénytípusok mellett a tulajdonos-ügyvezetők több évtizedes szakmai tapasztalatainak segítségével minden speciális igényt, kívánságot meg tudunk valósítani, valamint akár a rendezvények teljeskörű megszervezését is megoldjuk.

Dora Events Hungary képe

Dora Events Hungary

Székhely: 1051 országos Széchenyi 54

Honlap:

E-mail: Dora Events Hungary

Telefon: 06-30-498 3687


Rendezvény szervezés magas fokon az ország egész területén! - céges rendezvények - családi rendezvények - partik - esküvőszervezés - koncert, fesztivál szervezés -közönségtalálkozók -szakmai rendezvények

Beautiful Wedding Esküvőszervezés Budapest képe

Beautiful Wedding Esküvőszervezés Budapest

Székhely: 1131 Budapest Ördögmalom u. 4.

Honlap:

E-mail: Beautiful Wedding Esküvőszervezés Budapest

Mobil: 06-20-432 6817

Telefon: 06-20-432 6817


Mit is csinál egy esküvőszervező? Álmok megvalósításával foglalkozik. Különlegességük, hogy ezek az álmok mind-mind esküvővel kapcsolatosak. Hófehér menyasszonyi ruha, virágillat, egymáshoz koccanó pezsgős poharak, hívogató ételsorok... Egy-egy apró mozzanat, pici, de annál fontosabb mozaikok, melyeket összeillesztve, az út végén egy esküvő vár Benneteket. A Ti esküvőtök, a Ti álmotok. A lehető legmagasabb minőségben, professzionális szolgáltatói háttérrel, végtelen gondossággal és odafigyelésse

MyChoccy Csokoládémanufaktúra képe

MyChoccy Csokoládémanufaktúra

Székhely: 1201 Budapest Köztemető út 63.

Honlap:

E-mail: MyChoccy Csokoládémanufaktúra

Mobil: 06-20-320 0399


Csokoládémanufaktúránk kézműves bonbonok, ezen belül nyitott, party bonbonok készítésével foglalkozik. Kézműves bonbonjaink, trüffeljeink, reprezentatív megjelenésüknek köszönhetően bármely esemény értékes meglepetéseként szolgálhatnak. Minden egyes MyChoccy kézmûves bonbon elkészítésénél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak különlegs íz-, hanem magas szintű esztétikai élményt is nyújtsunk.

Bánhegyi Barbara ceremóniamester képe

Bánhegyi Barbara ceremóniamester

Székhely: 1084 Budapest Nagyfuvaros 6

Honlap:

E-mail: Bánhegyi Barbara ceremóniamester


Ceremóniamesterként a szervezési időszakban és az adott napon is próbálom levennni a gondot a pár válláról. Mindent rám bízhatnak, koordinálom az eseményeket, és figyelek rá, hogy minden gördülékenyen  menjen. Célom, hogy a NAGY NAP a megszokott szertartás-vacsora-buli helyett egy személyes emlék legyen, hogy minden egyes percéből kihozzuk a maximumot, és akár a barátok, rokonok bevonásával mind a pár , és mind a vendégek örök emléket kapjanak.

Mese-Mátka PartyService Kft. képe

Mese-Mátka PartyService Kft.

Székhely: 1151 Budapest Nyírpalota 1

Honlap:

E-mail: Mese-Mátka PartyService Kft.


Cégünk gyerekzsúrok,esküvők és egyéb családi és céges rendezvényel szervezésével foglalkozik.

AZ PRodukció Kft képe

AZ PRodukció Kft

Székhely: 1061 Budapest Andrássy út 20

Honlap:

E-mail: AZ PRodukció Kft

Mobil: 06-30-230 1750

Fax: 06-1-326 2828


A művészekből, újságírókból és rendezvényszervezőkből álló csoportunk fő célja, hogy maradandó élményt nyújtson rendezvényeink vendégei részére. Mindemellett szeretnénk értékes eseményeket szervezni úgy, hogy az szinkronban legyen a partnerek és a célcsoport igényeivel. Ezért rendezvényszervezés keretében végzett tevékenységünket minden esetben professzinális minőségben végezzük.

Springfield Kft. képe

Springfield Kft.

Székhely: 1026 Budapest Pasaréti út 129.

Honlap:

E-mail: Springfield Kft.


Különleges Események szervezése: olyan igényes cégeknek szervezünk különleges társasági eseményeket, amelyek szeretnének kitűnni a konkurenciáik közül. Partnereink olyan,már több éves rendezvénymúlttal és rendezvénykultúrával rendelkező cégek közül kerülnek ki, akik nem elégednek meg a középszerű megoldásokkal. Egyén- és Csoportfejlesztés: tréningjeinken az elmélet és gyakorlat összekapcsolására fókuszálunk, élménytréningeket és kalandtréningeket szervezünk kül- és beltéren egyaránt.

st.ART Rendezvényszervező Kft. képe

st.ART Rendezvényszervező Kft.

Székhely: 3300 Eger Széchenyi u. 24. I/2.

Honlap:

E-mail: st.ART Rendezvényszervező Kft.

Mobil: 06-30-472 0617


Cégünk vállalja céges és magánrendezvények teljes körű szervezését, műsorszervezést, catering biztosítását, hang-és fénytechnika, színpad, kül-és beltéri ledfal bérbeadását és üzemeltetését, hostessek biztosítását, gyerek -és aktivizáló programok megszervezését, dekorálást, szakmai tanácsadást az ország bármely területén! Referenciáinkról bővebben honlapunkon olvashatnak!

Karszalagcentrum képe

Karszalagcentrum

Székhely: 7901 Velke Kapusany Hlavna 3

Honlap:

E-mail: Karszalagcentrum


Karszalagok, csuklópántok, beléptető szalagok és ellenőrző szalagok forgalmazása.

jeanpierre kft képe

jeanpierre kft

Székhely: 2085 Pilisvörösvár Városház köz 1

Honlap:

E-mail: jeanpierre kft

Mobil: 06-70-231 4574

Fax: 06-26-374 004


Cégünk Pilisvörösvár központjában található. Virág és ajándéküzlettel, valamint esküvői dekoráció (teremdíszítés) foglalkozunk.