Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

MET Manager English Trainings Kft. képe

MET Manager English Trainings Kft.

Székhely: 1149 Budapest Pillangó Park 14/A

Honlap:

E-mail: MET Manager English Trainings Kft.

Mobil: +36305460396

Telefon: 061 221 2866


1998. óta működünk, általános szövegeken kívül magas szintű szakszövegek (PhD kivonatok, tanulmányok, üzleti levelezés, orvosi, gazdasági, pénzügyi, számviteli, logisztikai, gazdasági jogi, építészeti, környezetvédelmi és műszaki szövegek, weboldalak) angol, német, francia stb. fordítását kiváló minőségben, a határidőket mindig betartva végezzük. DTP szolgáltatásaink: fájlok írhatóvá, szerkeszthetővé alakítása, képszerkesztés. Hivatalos fordításainkat mindkét nyelven záradékoljuk, majd céges pecséttel és aláírással látjuk el. Jogosultak vagyunk cégkivonatok, céges iratok hiteles fordítására. Ugyanitt: szaknyelv oktatás: gazdasági (üzleti levelezés, telefonálás, tárgyalás, prezentációk, pénzügy, számvitel, könyvvizsgálat, építészet, HVAC, jog, környezetvédelem). Nyelvi felkészítések: nyelvvizsgák, szakdolgozat/PhD/DLA védés, állásinterjú, külföldi üzleti terjeszkedés/ munka/ tanulás.

Belvárosi Nyelviskola Zalaegerszeg képe

Belvárosi Nyelviskola Zalaegerszeg

Székhely: 8900 Zalaegerszeg Mártírok útja 64/A

Honlap:

E-mail: Belvárosi Nyelviskola Zalaegerszeg

Mobil: 06-70-811 0511

Telefon: 06-92-953 053


PIACKÉPES, AKTIV NYELVTUDÁS ELÉRHETÕ ÁRON ANGOL, NÉMET abszolút kezdő, újrakezdő, alap-, közép-, felsőfokú NORMÁL és SZAKNYELVI üzleti, jogi és turizmusnyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamok indulnak nyelviskolánkban szeptemberben CSOPORTOS OKTATÁS - EGYÉNI Oktatás -CÉGES Oktatás Ingyenes teszt- és gyakorló feladatok, kommunikáció központú, rendszerezett nyelvoktatás tapasztalt nyelvtanárokkal modern, jól felszerelt tantermekben Kedvező árak, részletfizetés, ingyenes szintfelmérés.

Dr Bubo s.r.o. képe

Dr Bubo s.r.o.

Székhely: 2900 Komárom Rolníckej skoly 873

Honlap:

E-mail: Dr Bubo s.r.o.

Mobil: 42-19-043 15608

Telefon: 42-13-577 12122


A Dr Bubo kft. egy viszonylag fiatal ügynökség, mindössze 6 éve működik, de a vezetőség külföldi nyelviskolákkal meglévő gazdag tapasztalatai azok, amik kiemelik az ügynökséget a többi közül. Ezt bizonyítja a számtalan elégedett ügyfél visszajelzése a minőségi nyelvtanfolyamokról és a tömérdek pozitív referencia. Kiemelt fontosságú a társaság számára, hogy ügyfeleik a lehető legtöbb, a tanulmányutakkal kapcsolatos információt megtalálják a weboldalukon, valamint internetes levelezés formájába

Tanuljangolt képe

Tanuljangolt

Székhely: 1118 Budapest Gazdagret 1

Honlap:

E-mail: Tanuljangolt

Mobil: 06-20-382 6861


Sok éves iskolai,nyelviskolai és magántanári tapasztalattal rendelkezem.Gyakorlott vagyok mind az általános és a szakmai,üzleti nyelvvizsgák,állásinterjúk terén.Miért érdemes nálam tanulnod? -komplett nyelvtanulási megoldásokat kínálok,ezért nem kell a könyvek beszerzésével, vagy a nyelvvizsgák keresgélésével időt töltened. -barátságos, légkörrel, jó hangulatú, hasznos órákkal várlak --hatékony módszerekkel oktatok, amit 10 éves tanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít,

Invest English Nyelviskola Budapest képe

Invest English Nyelviskola Budapest

Székhely: 1147 Budapest Lovász utca 7.

Honlap:

E-mail: Invest English Nyelviskola Budapest


Egyedülálló élményt kínáló angol és német kiscsoportos nyelvtanfolyamok Budapesten a XIV. kerületben, Zuglóban. Kényelmes és motiváló környezetben, felkészült tanárokkal, szuper hangulatú órákkal, rendkívül kedvező ár mellett várjuk tanulóinkat! Fordítás, magántanár, üzleti angol, e-book kiadványok. 1992 óta bevált oktatási módszereinket eddig több száz tanuló visszajelzései alapján tökéletesítettük. Gyere el az Invest English Nyelviskolába és érezd otthon magad nálunk!

Speak! nyelviskola képe

Speak! nyelviskola

Székhely: 1134 Budapest Klapka utca 1

Honlap:

E-mail: Speak! nyelviskola

Telefon: 06-20-280 1022


Ingyenes bemutatóóra! Mit szólnál hozzá, ha végre nem csak írni tanulnál meg, hanem beszélni is. Magabiztosan, tökéletes kiejtéssel! BESZÉLJ és ismerkedj, utazz, dolgozz ANGOLUL! No para! SPEAKMAN segít! Előfordult már Veled, hogy külföldiekkel találkoztál, s ők megkérdeztek, merre találják a Mátyás Templomot, s Te ott álltál, mint egy kuka? Vagy esetleg nyaralás alatt nem mersz megszólalni az étteremben, nehogy hülyeséget mondj? Gyere és próbáld ki a módszert!

Pataki Csaba angoltanár képe

Pataki Csaba angoltanár

Székhely: 1131 Budapest Kis Gömb utca 21

Honlap:

E-mail: Pataki Csaba angoltanár

Telefon: 06-20-331 7451


Általános és üzleti angol tanfolyam, több mint 10 éves tapasztalattal és igazi eredményekkel. Hatékony angol órák, (angol nyelvvizsgára, angol prezentációkhoz). Színes, tartalmas angol oktatás, érdekes angol nyelvű cikkek olvasása, angol zenék dalszövegének fordítása. Főiskolások, üzletemberek és mérnökök részére üzleti angol tanítás Budapesten. Angol fordítások (szerződés, weboldal, étlap stb.) angol tolmácsolás (tréningen, konferencián). Jó hangulat, pörgős angol nyelv órák,

Német Nyelvtanfolyam Győr képe

Német Nyelvtanfolyam Győr

Székhely: 9022 Győr Teleki László utca 53

Honlap:

E-mail: Német Nyelvtanfolyam Győr


Nyelvtanulás egy 21. századi módszer, a Brainturbo segítségével! Nyelviskolánkban e módszer segítségével az idegen nyelvet tanulók gyorsabban, és hatékonyabban elsajátíthatnak egy nyelvet, mintha a régi, ill. hagyományos módszerrel tennék azt. Egy csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezésnek köszönheti hatását. Az agy mindkét féltekéjében egyszerre juttatják el a tananyagot. Sem az időhiány, sem a nyelvi készség hiánya nem gátolhatja Önt a nyelvtanulásban.

Nyelviskola Szentendre képe

Nyelviskola Szentendre

Székhely: 2000 Szentendre Dunakanyar körút 12. I.em

Honlap:

E-mail: Nyelviskola Szentendre

Mobil: 06-20-240 2222

Telefon: 06-26-898 223


Manapság elengedhetetlen, hogy az ember legalább egy idegen nyelvet beszéljen, és ebben segít a módszerünk, amely kortól függetlenül segít azt elsajátítani egészen rövid idő alatt. A módszer számos előnye közé tartozik a beszédközpontúság, a fent említett gyorsaság, az emberi készség „kijátszása”. A Brainturbo módszere által, fele energiával juthatunk ugyanannyi tudáshoz, mint korábban, ettől 21-dik századi a módszer.

Tanulj otthon képe

Tanulj otthon

Székhely: 1084 Budapest VIII. kerület Tolnai Lajos utca 18

Honlap:

E-mail: Tanulj otthon

Mobil: 06-20-352 3573


Ingyenes angolórák minden héten, az interneten szakképzett angol tanároktól. Állás interjú felkészítés, külföldi munkavállalás felkészítés, nyelvvizsga tájékoztató. Gyere az ingyenes bemutató órákra! Jelölj Facebook-on. Külföldi munkavállalók felkészítése angolul. Angliába készülőknek.

New tradition - angol nyelviskola képe

New tradition - angol nyelviskola

Székhely: 2030 Érd Balatoni út 18

Honlap:

E-mail: New tradition - angol nyelviskola


A New Tradition nyelviskola vállalja magánszemélyek és cégek angol nyelv oktatását rugalmas időbeosztás szerint. Alap szinttől a felső fokig elsajátíthatja az angol nyelv tudását. Speciális képzéseinken belül üzleti, jogi, pénzügyi szaknyelv képzést vállalunk felkészült, hagyomány tisztelő ám de fiatal nyelvtanáraink segítségével. Cégek esetében ingyenes helyszíni szintfelmérést vállalunk.

Linguarium Kft. képe

Linguarium Kft.

Székhely: 1056 Budapest Váci utca 46

Honlap:

E-mail: Linguarium Kft.


Általános és szakszöveg fordítása, szakfordítás, fordítások hitelesítése több, mint 30 nyelven. Irodánk a belváros szívében könnyen megközelíthető. Gyors, pontos, megbízható fordítás több, mint 30 nyelven. Szakfordítás, hiteles fordítás, céges és egyéb dokumentumok fordítása kedvező árakon.

Bildung Nyelviskola Oktatásszervezési, Tanulmányi és Szolgáltató Betéti Társaság képe

Bildung Nyelviskola Oktatásszervezési, Tanulmányi és Szolgáltató Betéti Társaság

Székhely: 8000 Székesfehérvár Várkörút 56.

Honlap:

E-mail: Bildung Nyelviskola Oktatásszervezési, Tanulmányi és Szolgáltató Betéti Társaság

Telefon: 06-22-501 566

Fax: 06-22-501 566


Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik nyelvtudásukat. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvta

Nyelvi Centrum képe

Nyelvi Centrum

Székhely: 8500 Pápa Ady Endre sétány 7/A

Honlap:

E-mail: Nyelvi Centrum

Mobil: 06-70-418 0856

Telefon: 06-89-311 923

Fax: 06-89-311 923


nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás, nyelvvizsgáztatás, könyvkereskedelem

Nyelvtanulás Gyorsan képe

Nyelvtanulás Gyorsan

Székhely: 1096 Budapest Thaly Kálmán utca 48.

Honlap:

E-mail: Nyelvtanulás Gyorsan

Mobil: 06-20-934 3717

Telefon: 06-1-210 1854


Angol, Német nyelvtudás 40 óra alatt! Nyelvtanulás gyorsan, a siker garantált! Brainturbo módszerrel, akár 10 hét alatt megtanulhat angolul vagy németül! 20 gépi és 20 tanári órából áll össze az angol vagy a német nyelvtanfolyam. Hetente 2+2 órát javaslunk, amelyet kiegészíthet otthoni gyakorlással is.

Euro Nyelviskola képe

Euro Nyelviskola

Székhely: 1072 Budapest Rákóczi út 12.

Honlap:

E-mail: Euro Nyelviskola

Mobil: 06-70-940 3379

Telefon: 06-1-344 0344


Nyelviskolánk 1996 óta szervez Budapest belvárosában 399.-forint/órától öt nyelven intenzív,félintenzív,normál és hétvégi kurzusokat. Angol,német,spanyol,olasz,francia nyelvoktatás. Két hónap alatt alapfok,négy hónap alatt középfokú szintre juthatsz.

Kreatív angol képe

Kreatív angol

Székhely: 1063 Budapest Munkácsy M. u. 34. 34

Honlap:

E-mail: Kreatív angol

Telefon: 06-1-353 3159


Angol nyelvtanulás felnőtteknek, gyerekeknek kreatívan, az életből ellesett pillanatokkal, ahogy az anyanyelvedet is elsajátítottad. Gyerekeknek drámával: hogy felszabadulhassanak a gátlásaik idegen nyelven is. Zenével: hogy a hangképzésük, intonációkészségük és ritmusérzékük fejlődhessen Mozgással: hogy agyuk mindkét féltekéjét egyszerre használhassák Kézműves tevékenységgel: hogy az életből ellesett helyzetekben automatikusan tudják használni a nyelvet.

Hujber János Angol Tanár képe

Hujber János Angol Tanár

Székhely: 1144 Budapest Egyenes u. 8

Honlap:

E-mail: Hujber János Angol Tanár

Mobil: 06-70-423 2897

Telefon: 06-70-423 2897


Angol nyelvoktatás megértéssel, gyakorlatiasan. Most ingyenes próbaórán le is tesztelhetsz.

Accentus Nyelvi Centrum képe

Accentus Nyelvi Centrum

Székhely: 1146 Budapest Cházár András 19.

Honlap:

E-mail: Accentus Nyelvi Centrum

Mobil: 06-70-500 0513

Telefon: 06-70-566 6187

Fax: 06-29-333 960


Napjainkban az erős piaci versenyben a vállalatok igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni dolgozóik naprakész felkészültségére és megfelelő szaknyelvi képzésükre, továbbá céges dokumentumaik pontos és szakszerű fordítására. Miben és hogyan nyújt cégünk ehhez segítséget Önnek? Tömören: használható, aktív, az üzleti környezetben hatékony nyelvtudást kínálunk Ön és munkatársai számára, valamint rövid határidővel és magas színvonalon elkészítjük az Ön számára nélkülözhetetlen üzleti dokumentumok fordí

TanárNeked.hu magántanár és tanfolyam adatbázis képe

TanárNeked.hu magántanár és tanfolyam adatbázis

Székhely: 1037 Országos Országos Országos

Honlap:

E-mail: TanárNeked.hu magántanár és tanfolyam adatbázis


MAGÁNTANÁROK, TANFOLYAMOK!! WWW.TANARNEKED.HU Magántanár és tanfolyam adatbázis. Ha magántanárt vagy tanfolyamot keresel, nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt! Ha tanítanál, tanfolyamot vezetsz, hirdess nálunk, hogy a diákok rád találjanak!