Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Boom Premier Studio képe

Boom Premier Studio

Székhely: 1119 Budapest Andor 21/C

Honlap:

E-mail: Boom Premier Studio

Mobil: +36706791103

Telefon: +36 70 679 1103


A Boom Premier Studio segít Neked az online jelenlétben, nem csak marketing szolgáltatásokat nyújt Neked. A reklámfilm ma már szinte egy alap dolog a cégednek, marketing szempontból, egy videóval érjük el a legtöbb potenciális ügyfelet. Ha Te is szeretnél egy jó videót cégedről, szolgáltatásodról vagy termékedről, keress bizalommal!

WEBKAPU Honlap Készítés Budapest képe

WEBKAPU Honlap Készítés Budapest

Székhely: 1117 Budapest Bölcső u. 7.

Honlap:

E-mail: WEBKAPU Honlap Készítés Budapest

Telefon: (20) 370 7586


WEBKAPU Honlap Készítés Budapest Budapest Bölcső u. 7. 1117 (20) 370 7586 A WEBKAPU vállalja kisvállalkozások teljeskörű online marketing menedzselését. Akár egy nap alatt elkészítjük honlapját. Tanácsot adunk keresőoptimalizálás, helyi keresőoptimalizálás, Google hirdetés terén. Vállaljuk ezek teljeskörű menedzselését valamint vállalkozásának közösségi médiában való megjelnésének kivitelezését.

Copywriter.hu képe

Copywriter.hu

Székhely: 2600 Vác Március 15-e tér 17.

Honlap:

E-mail: Copywriter.hu


Szövegírás, tartalommarketing, tartalom alapú online marketing megoldások. A szövegírás a marketing elválaszthatatlan része: legyen szó egy egyszerű hirdetésről, landing oldalról, vagy keresőoptimalizálásról a szövegírás mindenhol ott van. Egy jó szövegíró képe megsokszorozni az online marketing kampányok hatékonyságát azáltal, hogy pontosan a célközönség nyelvén, hatékonyan kommunikál.

Marketing21 képe

Marketing21

Székhely: 1095 Budapest Mester utca 26

Honlap:

E-mail: Marketing21

Telefon: 06-20-259 0166


A digitális marketing megszállottjai vagyunk. Ingyenes marketingfelmérés, 2 hónap garancia. Kattints, és tudd meg hogyan lendítheted fel a vállalkozásodat!

Dog and Pony Reklámügynökség képe

Dog and Pony Reklámügynökség

Székhely: 1067 Budapest Eötvös utca 25. a. ép.

Honlap:

E-mail: Dog and Pony Reklámügynökség

Mobil: +36063053089


Marketing tanácsadók vagyunk, nem reklámfetisiszták. Segítünk Neked kiválasztani azokat a marketing módszereket amelyek a Te területeden a leghatékonyabban működnek.

Webtag Online Kft. képe

Webtag Online Kft.

Székhely: 1163 Budapest Vares Péter út 51.

Honlap:

E-mail: Webtag Online Kft.

Mobil: 06-30-429 2900


Ma az üzleti világban, mindenkinek kell legyen egy weboldala. Érdemes megbízható céget keresni, aki ért a weboldalkészítéshez, így pontosan tudja hogy mi a teendő. Mi ilyenek vagyunk. Ügyfeleinkkel mindig egyeztetünk, munkánkat az ő igényeikre alapozzuk. Nagy hangsúlyt fektettünk a hatékonyságra és a stílusra. Továbbá a keresőoptimalizálás is a szolgáltatásaink közé tartozik. Célunk mindig egy olyan honlap létrehozása, amely jól összetett, gyors és egybevág az ügyfelünk elképzelésével.

FlexCreative Kft. képe

FlexCreative Kft.

Székhely: 1106 Budapest Fehér út 10, White Office Irodaház

Honlap:

E-mail: FlexCreative Kft.

Telefon: 06-19-202 804434


A FlexCreative Kft. csapata több éves tapasztalatának és gazdag kapcsolatrendszerének köszönhetően a rendezvényszervezés és a marketing kiszervezés teljes területén biztosít szakmai segítséget ügyfelei számára, legyen az céges vagy családi rendezvény, grafikai munka (tervezéstől a kivitelezésig) vagy egyéb marketing tevékenység.

Intec Online Kft. képe

Intec Online Kft.

Székhely: 2161 Csomád Akácos utca 4.

Honlap:

E-mail: Intec Online Kft.


Több látogatót, de még több ügyfelet irányítunk weboldalára kockázatmentesen, akár befektetés nélkül is, sikerdíjas keresőoptimalizálás garanciával 2014-ben is!

Online Service Selector Kft. képe

Online Service Selector Kft.

Székhely: 2084 Pilisszentiván Szőlő u. 39.

Honlap:

E-mail: Online Service Selector Kft.

Telefon: 06-20-414 5065


Stratégiai és marketing tanácsadás kis- és középvállalkozások részére. Testreszabott megoldások, rugalmas ügyfélkezelés.

Kulcsszo.hu képe

Kulcsszo.hu

Székhely: 4028 Debrecen Szigligeti utca 12. Fs521z. 2.

Honlap:

E-mail: Kulcsszo.hu


Elkészült weboldala, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket? Szeretné, ha az internetes jelenlét valóban olyan hatékony lenne, mely képes felvirágoztatni vállalkozását, új ügyfeleket és vásárlókat hozna? A kulcsszo.hu link építés, honlap optimalizálás terén nagy gyakorlattal rendelkezik, hiszen már 2005 óta tevékenykedik eredményesen az online marketing világában. Ismerje meg azokat a szolgáltatásokat, melyekkel igyekszik profi csapatunk az Ön segítségére lenni.

Marketing 007 képe

Marketing 007

Székhely: 6723 Szeged Hajós utca 28

Honlap:

E-mail: Marketing 007


Honlapunkon garantált bevált marketing módszereket talál a látogató arról, hogy hogyan hozza a professzionális honlapja a kívánt eredményeket. Több lépésben bemutatjuk, hogy az egyszer már vásárolt vevőből hogyan lesz hűséges visszatérő vásárló. Ezzel a marketing stratégiával gyors bevételhez és állandó forgalomhoz jut a honlap tulajdonos.

Marketing Szamuraj képe

Marketing Szamuraj

Székhely: 3300 Eger Hatvani kapu tér 8

Honlap:

E-mail: Marketing Szamuraj


Ne kínlódj feleslegesen! Válaszd a könnyebb utat a látogatottságod növeléséért! A Marketing Szamuraj nem más, mint egy kulcsszó választó eszköz, ugyanakkor sokkal több is annál! A Niche Marketing eszköz segítségével profi módon optimalizálhatod honlapod, megtalálhatod azokat a kulcskifejezéseket, melyek nagyobb látogatottságot generálhatnak. Segítséget nyújt a kulcsszóválasztásnál, az optimalizált szövegírásnál, ráadásul versenytársaid elemzésének segítségével a saját piaci prioritásaidat is meg

SEO szövegírás Nun Monika képe

SEO szövegírás Nun Monika

Székhely: 1147 Budapest Ilosvai 62

Honlap:

E-mail: SEO szövegírás Nun Monika


Szövegírás, cikkírás weboldalakra. Reklámszövegek, cikkmarketing, sales oldalak szövegezése. Adwords kampányok szövegezése és optimalizálása. Online marketing tanácsadás.

Barnabee’s Kreatív Kommunikációs Tanácsadó Szociális Szövetkezet képe

Barnabee’s Kreatív Kommunikációs Tanácsadó Szociális Szövetkezet

Székhely: 6722 Szeged Dáni u. 5

Honlap:

E-mail: Barnabee’s Kreatív Kommunikációs Tanácsadó Szociális Szövetkezet

Mobil: 06-30-444 8351


Binga Marketing Ügynökség online marketinggel, online kampányok lebonyolításával Facebook kampányokkal foglalkozunk. A social media mindennapi részünk és ezért a PPC kampányok rendkívül hatékonyak, főképp a Facebookon. Új termékek bevezetésénél piackutatást végzünk. A látogatottság vizsgálatával marketing stratégiai tanácsokat is adunk. Kreatív ötleteink már számos cégnek segített vásárlókat teremteni.

Ragazzart Kft. képe

Ragazzart Kft.

Székhely: 2000 Szentendre Rózsa 16.

Honlap:

E-mail: Ragazzart Kft.

Mobil: 06-20-959 1691

Telefon: 06-26-501 450

Fax: 06-26-504 450


Közel 11 éve azzal a céllal hoztuk létre a RagazzArt ügynökséget, hogy professzionális, kreatív és minden alkalommal testre szabott koncepciók megvalósításával tegyünk eleget az ÖN és CÉGE igényeinek. Önnek garanciát jelenthet a több, mint egy évtizedes tapasztalat, munkatársaink személyes hozzáállása és eredményessége, valamint azon partnereink sora, akiknek már évek óta szervezünk eseményeket. Célunk, hogy az általunk garantált színvonalon az Ön hétköznapjaiba is visszatérjenek a csodák.

Googlekampányok.hu - Online Marketing képe

Googlekampányok.hu - Online Marketing

Székhely: 1043 Budapest Kassai utca 15

Honlap:

E-mail: Googlekampányok.hu - Online Marketing

Fax: 06-70-360 3711


Online marketing szolgáltatásaink: Google AdWords kampányok és Google tartalmi háló, Etarget hirdetések, valamint Linkmarketing. Szolgáltatásainkkal növelheti weboldala látogatottságát, hatékonyságát, célzott látogatókat szerezhet weboldalára, javulhat a keresőkben weboldalának találati értéke. Legyen a Google első oldalán! Mi segítünk.

Civertan Médiaajánlat képe

Civertan Médiaajánlat

Székhely: 1064 Budapest Izabella u. 69.

Honlap:

E-mail: Civertan Médiaajánlat

Telefon: 06-30-952 9533


A Civertan Grafikai Stúdió alaptevékenysége az évek során kiegészült web-fejlesztéssel és tervezéssel, keresőoptimalizálással weboldalak professzionális népszerűsítésével. Több mint 50, cégünk által üzemeltetett startlapunkon és számos blogunkon keresztül a keresőoptimalizálás egyedi lehetőségét nyújtjuk ügyfeleink számára.

Foresight Group Kft. képe

Foresight Group Kft.

Székhely: 1113 Budapest Bocskai út 77-79

Honlap:

E-mail: Foresight Group Kft.

Telefon: 06-1-999 6130

Fax: 06-1-209 2136


Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ügyfelei számára teljes körű design, online marketing, telemarketing és egyéb üzleti megoldások tervezését és kivitelezését biztosítsa. Szolgáltatásaink egyedülállóak a marketingpiacon, hiszen tevékenységünk az Ön vállalkozásának arculatától, termékei, szolgáltatásai piaci felmérésén és bevezetésén át, online megjelenésének és megismertetésének minden területét lefedik.

Marketing menedzser képe

Marketing menedzser

Székhely: 1406 Budapest Pf. 83.

Honlap:

E-mail: Marketing menedzser


Ingyenes marketing támogatás induló és újrainduló vállalkozásoknak a Gyorsítósáv magazinban: Szeretnél több új ügyfelet szerezni a vállalkozásodnak? Esetleg a régi vevőidet szeretnéd visszacsalogatni és egyre többet értékesíteni nekik? Netalán mindkettőt? Átgondolt, rendszerezett marketing stratégiák, több új vevő, elégedett ügyfelek, magasabb kosárérték, vastagabb profit itt elérhető: Regisztrálj most és szerezd meg a következő ötven ügyfeledet a marketing segítségével: http://www.marketi

F.H.R.-Marketing képe

F.H.R.-Marketing

Székhely: 2890 Tata Egyeztetett Egyeztetett

E-mail: F.H.R.-Marketing

Telefon: 06-20-929 3911


Cégeknek, vállalkozásoknak marketing-tervezést, és arculatalakítást vállalunk, számlaképesen, szakmai háttérrel. Elérhetőségek: fhr.marketing@gmail.com 06/20-92-93-911