Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Cívis Solar Kft. képe

Cívis Solar Kft.

Székhely: 4030 Debrecen Vámraktár 3.

Honlap:

E-mail: Cívis Solar Kft.

Mobil: 06-30-218 8888

Telefon: 06-30-218 8888


A Cívis Solar Hungária Kft. fő tevékenységét a megújuló energiára alapuló épületgépészeti kivitelezések jellemzik, ezen belül a levegő-levegő és levegő-vizes hőszivattyús berendezések, légkondicionálók, valamint a napelemes és napkollektoros rendszerek. Vállalati és lakossági partnereinknek elsősorban a Samsung klímatechnikai termékeit ajánljuk, megbízhatóságuk, kiváló ár-érték arányuk és kedvező garanciális feltételeik miatt. Cégünk teljes mértékben élvezi stratégiai partnere, a Samsung Elec

Klimatrio Kft képe

Klimatrio Kft

Székhely: 7622 Pécs Légszeszgyár u. 40.

Honlap:

E-mail: Klimatrio Kft


Webáruház a következő kategóriákkal: légtechnikai csövek, idomok, spiko cső, flexibilis cső, klíma, párátlanító, konyhai páraelszívó, légtisztító, légkezelő berendezés, hőszivattyú. Csövet a gyártótól-Klimatrio Kft.

Steel-centrum Kft. képe

Steel-centrum Kft.

Székhely: 7622 Pécs Légszeszgyár utca 15.

Honlap:

E-mail: Steel-centrum Kft.

Telefon: 06-20-263 8889


Vállalkozásunk 2008 óta szellőző és klímaberendezések forgalmazásával és telepítésével is foglalkozik. Cégünk vállalja klímaberendezések szakszerű beszerelését garanciával és a továbbiakban a telepített klímák karbantartását. Az LG, Midea és Elektrolux klímaberendezéseken kívül minden egyéb minőségi berendezést forgalmazunk garanciával.

Grönland Airconditional Kft. képe

Grönland Airconditional Kft.

Székhely: 1185 Budapest Rökk Szilárd u. 3

Honlap:

E-mail: Grönland Airconditional Kft.

Mobil: 06-20-944 211


Cégünk tervezéstől a kivitelezésig épületgépészettel foglalkozik, hűtéssel és légtechnikával kapcsolatos munkákat tapasztalt szakembergárda látja el. Fűtés, víz, gáz, csatornaszerelési munkák kivitelezését, jól képzett alvállalkozók végzik. Szervizzel, garanciális és karbantartási feladatok ellátásáról munkatársaim gondoskodnak, akik folyamatos továbbképzési és tudásfrissítő kurzusokon vesznek részt.