Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

VértesNet képe

VértesNet

Székhely: 2800 Tatabánya Előd vezér utca 14

Honlap:

E-mail: VértesNet

Telefon: 0634200-101


A VértesNet 100 % -ban magyar tulajdonban levő cég, melyet azzal a céllal alapítottunk, hogy egyedülálló, minőségi internet alapú szolgáltatást nyújtsunk. Szolgáltatásaink elérhetők Budapesten, Tatabányán és a környező településeken, legyen szó üzleti, bérelt vonali internetről, televízió szolgáltatásról vagy a hagyományos telefonvonalat felváltó IP telefonokról. Társasházi kamerarendszerek és térfigyelő kamerák telepítése, üzemeltetése.

Sharepoint Kft. képe

Sharepoint Kft.

Székhely: 3300 Eger Hatvani kapu tér 8

Honlap:

E-mail: Sharepoint Kft.


A Windows SharePoint Services segítségével Ön és munkatársai előtt lehetőség nyílik a közösségi csoportmunkára. A SharePoint biztosítja minden felhasználója számára a különböző dokumentumokon, a kapcsolattartókkal és az eseményekkel kapcsolatban végzett közös munka feltételeit. Azonban nem csupán a munkahelyeken, de a különböző csoportok, egyesületek feladatmegosztását is segítheti, hisz sok rétű felhasznlhatóságával a SharePoint akár eseménynaptárakat, akár vitafórumokat is közzétehetnek.

GAMMA COMMUNICATION képe

GAMMA COMMUNICATION

Székhely: 1068 BUDAPEST BENCZÚR UTCA 41.

Honlap:

E-mail: GAMMA COMMUNICATION

Telefon: 06-20-563 0000


KÉSZSÉGGEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE: Ütemezett rendszerkarbantartás, 0-24 HelpDesk szolgáltatás. Felhasználói support tevékenységek, tanácsadás az operációs rendszerek szakszerű használatában. Az ügyfeleknek munkájuk hiánytalan elvégzéséhez szükséges eszközök biztosítása, előzetes konzultációval és piackutatás segítségével. Service management (meghibásodott készülékek szervizbe szállítása, garanciális készülék esetén szerviz kontakt létesítése). Hálózat kiépítés, hálózati módosítások, fejlesztés

Gamma Computer képe

Gamma Computer

Székhely: 1068 Budapest Benczúr utca 41

Honlap:

E-mail: Gamma Computer

Mobil: 06-20-563 0000


-Számítógépes hálózatok, rendszerfelügyelet (akár egy számítógépről) -Windows biztonságtechnikai karbantartása (vírus, féreg, tűzfal, registry) -Vezeték nélküli hálózatok kiépítése vagy bérbeadása(wifi) -Grafika, design arculattervezés -MCP, MCSE oktatás(Microsoft), CCNA, CCNP oktatás(Cisco) Igény szerint 24 órás ügyfélszolgálat, rendelkezésre állás. Gyors és hatékony problémamegoldás.

mikrobit.hu képe

mikrobit.hu

Székhely: 7632 Pécs Lőtér 6

Honlap:

E-mail: mikrobit.hu


Linux, Windows szerverek, hálózatok telepítése, üzemeltetése

Barico Kft. képe

Barico Kft.

Székhely: 2030 Budapest Bethlen G. 7

Honlap:

E-mail: Barico Kft.

Telefon: 06-20-989 4707


Rendszertervezési, rendszerkiépítési üzemeltetési, értékesítési, valamint programozással kapcsolatos tevékenységeink képezik cégünk arcvonalát.

Wyonair Kft. képe

Wyonair Kft.

Székhely: 1133 Budapest Gogol utca 23. 1. em. 3.

Honlap:

E-mail: Wyonair Kft.

Telefon: 06-70-779 3979


Lendítse fel üzletét a Wyonair Webtechnológiával. A Wyonair Kft. segít honlapja felhasználóbarátabbá tételében és keresőoptimalizálásában (SEO - Search Engine Optimization), hogy elöl legyen a keresőkben, és így leendő ügyfelei gyorsan, könnyen és hatékonyan találják meg az Interneten. Esetleg nincs még cégének honlapja? Ebben is segítünk! A Wyonair Kft. vállalja biztonságos vezetékes és vezeték nélküli (WLAN, WiFi) hálózat tervezését, telepítését és távfelügyeletét. WWAdmin termékünkkel tetszőleges méretű WiFi hálózatot üzemeltethet egyszerűen és hatékonyan egy felhasználóbarát webfelület segítségével, amely több nyelven is elérhető. Irodai és Otthoni rendszer (SOHO - Small Office Home Office) tervezésében is segítünk. Minden vállalkozás alapja egy jól működő informatikai hálózat. A Wyonair Kft. Önnek is személyre szabottan készíti el SOHO-szerverét, tervezi meg otthoni vagy irodai hálózatát és állítja be klienseit. Számos hálózatbiztonsági problémára is megoldást kínálunk a kisméretű vállalkozásoktól a nagyvállalatokig. A különféle hálózatbiztonsági problémákat hatékonyan kezeljük, beleértve az azonosítást, titkosítást, tűzfalakat, spamszűrőket és a behatolásdetekciót és -megelőzést.

Novocomp Kft. képe

Novocomp Kft.

Székhely: 1046 Budapest Fóti út 94.

Honlap:

E-mail: Novocomp Kft.

Telefon: 06-1-232 1361

Fax: 06-1-232 1362


Rendszerfelügyelet, rendszergazda, hálózatépítés tevékenységek a legmodernebb eszközök, technológiák segítségével.