Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Magyarország képe

Magyarország

Székhely: 8000 Székesfehérvár József Attila 13

Honlap:

E-mail: Magyarország


A fotózás a fő profilom, mindenem a fotózás bármilyen témáról is legyen szó, főként esküvői és családi fotózások, de szolgáltatásim között van egyedi esküvői arculat és dizájn tervezése, illetve bármilyen fotózással kapcsolatos grafikai munkák.

Brigifotó képe

Brigifotó

Székhely: 6500 Baja Kölcsey Ferenc 23

Honlap:

E-mail: Brigifotó

Mobil: +36209448050


Kreatív esküvői fotós, esküvői fotózás, rendezvényfotós Budapest, Baja, Bátaszék, Bonyhád, Mohács, Szekszárd, Kalocsa, Jánoshalma, Mélykút és Bácsalmás környékén. Esküvői fotózáson kívül szívesen vállalok modell, glamour, családi, céges, rendezvény és termék fotózást is. Fotókönyv és naptárkészítés, képszerkesztés, retusálás.

Mango Foto & Design Studio képe

Mango Foto & Design Studio

Székhely: 9029 Győr Benedek Elek utca 5/A

Honlap:

E-mail: Mango Foto & Design Studio

Mobil: 06-20-252 7355

Telefon: 06-20-252 7355


A Te személyre szabott, kreatív fotóstúdiód. Engedd el magad és élvezd, hogy most körülötted forognak a fények. Várunk szeretettel stúdiónkban családi, gyerek, páros, portré, kismama vagy baba fotózáson. Jelentkezz be és vidd haza a pillanatot!

Alba Wolf Photography képe

Alba Wolf Photography

Székhely: 8000 Székesfehérvár Horvát István utca 14.

Honlap:

E-mail: Alba Wolf Photography


Teljesen felszerelt, bérelhető designer műterem profi asszisztenciával! Vége a fotózások előtti idegtépő keresgélésnek! Íme, a tökéletes helyszín! Komplett bérelhető fotóstúdiónk még a legextrémebb igényeket is kielégíti – mert mi mindenre gondolunk és mindenről gondoskodunk! Unod már, hogy nem tudsz Pesten parkolni, nincs elég hely és idő kényelmesen kipakolni a felszerelést? Vidékiként semmi kedved a fővárosba bumlizni? Akkor ugorj át Fehérvárra!

Esküvő fotósod - Kreatívitás és szemléletmód képe

Esküvő fotósod - Kreatívitás és szemléletmód

Székhely: 1056 Budapest Só utca 4

Honlap:

E-mail: Esküvő fotósod - Kreatívitás és szemléletmód

Mobil: 06-70-414 9471


Ponicsán Kristóf esküvői fotós. Ha éppen esküvői fotóst keresel akkor ez a te oldalad. Enged meg, hogy elmeséljem életetek "Nagy Napját" egy történetben kreatív képekkel. Fotózsurnaliszta stílus, letisztult, kreatív művészi fotók.

Norina Fotó képe

Norina Fotó

Székhely: 7100 Szekszárd Alisca 1

Honlap:

E-mail: Norina Fotó


Nem munka a fényképzés, hanem hivatás, olyan tevékenység, amiben jól érzem magam, és Te, mint a modellem kiteljesedhetsz.

Szinkron Fotó képe

Szinkron Fotó

Székhely: 4242 Hajdúhadház Dr. Földi János u. 11.

Honlap:

E-mail: Szinkron Fotó

Telefon: 06-52-384 105


Weblapok készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása. Esküvő fotózás, esküvői képek készítése, tablófotózás, tablóképek, gyerek képek készítése.

Esküvői fotós, Déber Gábor képe

Esküvői fotós, Déber Gábor

Székhely: 8000 Székesfehérvár Rádió utca 3/A

Honlap:

E-mail: Esküvői fotós, Déber Gábor


Esküvői fotók és jegyes fotók készítését vállalja Déber Gábor esküvői fotós, magas színvonalon.

Kapuvári Gábor Wedding Photography képe

Kapuvári Gábor Wedding Photography

Székhely: 1023 Budapest Bécsi 3-5

Honlap:

E-mail: Kapuvári Gábor Wedding Photography


Az esküvő fotózás talán még szubjektívebb, mint a többi fotótéma. Az esküvőjére minden pár szeretné megtalálni azt a fotóst, aki jó technikai háttérrel és egyedi látásmóddal készíti el az egyéniségüket tükröző képeket.. Fontos, hogy az esküvőn készített több száz fotó valóban emlék legyen, amiket később megnézve, az esküvőtök minden apró mozzanatát és nagy pillanatát fel tudjátok idézni. A galériákban lévő képeimen keresztül szeretném megmutatni, mit és hogyan látok én egy esküvőn.

Deep&Peak Kft. képe

Deep&Peak Kft.

Székhely: 1037 Budapest Csillaghegyi út 19-21.

Honlap:

E-mail: Deep&Peak Kft.


Készítsd el saját fotókönyvedet legkedvesebb képeidből!A XXI. század fotóalbuma: a fotókönyveket egy könnyen használható szoftver segítségével percek alatt összeállíthatod.Használhatod még a Facebook vagy a Picasán/Flickr-en tárolt képeidet is A képek minőségét digitális technikával javíthatod. Fotókönyv készítés 4 egyszerű lépésben A szoftvert öröm használni, akár percek alatt megtölthetsz egy fotókönyvet az emlékeiddel - a többit bízd ránk!

Weigert Images - esküvői fotó képe

Weigert Images - esküvői fotó

Székhely: 5500 Gyomaendrőd Bajcsy-Zsilinszky u. 28/1

Honlap:

E-mail: Weigert Images - esküvői fotó


A Weigert Images igényes esküvői fotózást nyújt Békés megyében és Magyarország teljes területén. További szolgáltatások: portréfotózás, divatfotózás, rendezvényfotózás.

redphotoline képe

redphotoline

Székhely: 6000 Kecskemét Szent Miklós 30

Honlap:

E-mail: redphotoline


2003 óta fotózom javarészt reklám kategóriában.

Poszterfotó Kft. képe

Poszterfotó Kft.

Székhely: 1145 Budapest Amerikai út 56

Honlap:

E-mail: Poszterfotó Kft.


Saját fotóból vakrámára feszített vászonkép készítése online rendeléssel. Rendeljen vászonképet saját fotójából! Töltse fel a fotóját itt, vászonképe úgy készül el, ahogy szeretné. Az ország egyik művészi nyomtatásban vezető cégeként szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal és technikai hátterünkkel biztosítjuk, hogy a vászonkép minőségével elégedett lesz. Digitális felvételéből látványos vászonképet készítünk. 4 egyszerű lépésben készítse elő munkánkat. Megrendelését a nyomtatás előtt ellenőriz

Katona Tamás képe

Katona Tamás

Székhely: 1023 Budapest Tulipán 2.

Honlap:

E-mail: Katona Tamás

Telefon: 06-30-647 6970


Katona Tamás célja, hogy elmesélje az esküvőtök történetét, a kifinomult, művészi fényképein keresztül. Esküvői fotósként örömét leli abban, hogy a világ különböző pontjaira utazzon, bárhová, ahol a klienseinek szüksége van a szolgáltatásira. The intention of Tamas is to tell Your wedding story through his sophisticatedly artistic photographs.

Bodai-esküvői fotózás képe

Bodai-esküvői fotózás

Székhely: 1025 Budapest Vérhalom tér 6

Honlap:

E-mail: Bodai-esküvői fotózás

Mobil: 06-20-944 1144


Emlékezetes képeket készítek az ifjú párról. Megörökítem a polgári esküvőt. Fotózok a templomban. Maradandó emléket készítek a vacsoráról, lakodalomról.

Borbély Fotó képe

Borbély Fotó

Székhely: 4450 Tiszalök Táncsics 7.

E-mail: Borbély Fotó

Mobil: 06-70-3391356


Fényképészettel foglalkozunk ! / igazolvány kép készítés , portré , esküvők , gyerek képek és naptárak / papir ,írószer , müszaki és elektronikai cikkek kereskedelmével foglalkozunk,.Ezen kívül park építés, fünyirás kert gondozás is tartozik a vállalkozásunhoz

andrysfoto képe

andrysfoto

Székhely: 6000 Kecskemét Akácfa 16.

E-mail: andrysfoto

Mobil: 06-30-9153 642

Telefon: 06-76-485 023


Lakossági fotószolgáltatás 35 éven át egyfolytában.Igazolványképek, portrék,esküvők,gyerekképek,aktfelvételek.készítése.

3D Filmstúdió képe

3D Filmstúdió

Székhely: 4029 Debrecen Fényesudvar 5

Honlap:

E-mail: 3D Filmstúdió

Mobil: 06(30)584-57-86


3D eseményfotózás, 360 fokos panoráma fotókból összeállított virtuális séta, 360 fokban körbeforgatható tárgyfotó, 3D sztereoképek, 360 fokos ingatlanfotók, térhatású 3 Dimenziós képek készítése, 3D video, 3 Dimenziós interaktív reklámok, 3D Panoráma képek és minden ami 3-D... Hirdesse ingatlanát hatékonyan 360 fokos térhatású, körbeforgatható interaktív panorámaképeinkkel. Továbbá: Videofelvétel készítés több kamerával, hangtechnikával, profi stábbal. Gálaműsorok, színházi előadások, bálok.