Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Aszcendens kalkulátor képe


Az aszcendens megmutatja, hogyan fordulunk spontán a minket körülvevő világhoz, jelzi alaphangulatunkat. A személyiségünk azon képe, amelyet a külvilág érzékel első benyomásként rólunk, mélyebb megismerés nélkül. Meghatározza külső megjelenésünket is.

asztropatika képe

asztropatika

Székhely: 2316 tököl ó u. 1

Honlap:

E-mail: asztropatika


Horoszkóp hókuszpókusz nélkül! INGYENES Asztrológiai csomag a horoszkóp szerelmeseinek! http://www.asztropatika.hu

Tradicionális asztrológia képe


Teljes körű asztrológiai elemzés Minden életterület érintésével, + két év vizsgálata a várható események tükrében. Az adatlap kitöltésével, a megkapott adatok alapján történik a születési időpont kiszámítása, ennek alapján a RADIX, vagyis a születési horoszkóp elkészítése, valamint a hozzá tartozó két év vizsgálata, az adott évet követő két évre vonatkozólag. Az elemzések, a születési idő pontosításához szükséges adatlap kitöltését követően, előzetes időpont egyeztetés alapján történnek.

Bíborcsillag Harmónia Kft. képe

Bíborcsillag Harmónia Kft.

Székhely: 1082 Budapest Baross utca 3.

Honlap:

E-mail: Bíborcsillag Harmónia Kft.

Mobil: +36367031161

Telefon: +36703116125


Küldetésem megértetni a hozzám fordulókkal, hogy a lényeg, a tudás, a képesség bennünk van. Bármit elérhetünk. Egyéni és csoportos - 70 %-ban általam kidolgozott! - módszerekkel támogatom azokat, akik hozzám fordulnak, bennem bíznak, - legyen az magánszemély, vezető, csapat, vagy egy komplett szervezet. Az 1999 óta megszerzett szakmai tapasztalatom erős hátteret ad a hatékonysághoz, a látványos fejlődéshez, a megfogható eredmények eléréséhez. A tanácsadás folyamatát tudatosan felépített technikával végzem. A partnerrel együtt gondolkozva inspirálom őt, biztatom, hogy rejtett képességeinek, készségeinek adjon teret, fejlessze azokat. Ketten dolgozunk, épp ettől lesz eredményes minden tanácsadás, - legyen az egyszeri alkalom, vagy hosszabb folyamat. A siker azért garantált, mert ügyfelem - megfelelő és korrekt iránymutatásom, tanácsadásom vagy coach-olás után - a saját útját járja. Nem kínálok neki kész megoldásokat, sémákat. Megértéssel, figyelemmel, őszinte jó szándékkal segítek megtalálni a célokat, és megadni azt a lendületet, ami elviszi oda, ahová tart. Klienseim számára feltétlenül új perspektívák nyílnak meg, az új nézőpontok, a kitáruló ablakok energiát áramoltatnak, és lendületet adnak. Magamat erősnek és megbízhatónak tartom, gyakorlatias megközelítéssel biztosítom azt, hogy a tanácsadói folyamatok bármelyike megtérül és hatékony lesz. A megoldás természetesen minden kliens esetében egyedi, mások a jövőképek, a célok, eltérőek a tervek, épp ez garantálja azt, hogy a tanácsadások minden esetben személyre szabottak. Egyedivé, különlegessé az ügyfél teszi, úgy, hogy személyiségét, egyéni látásmódját és saját elköteleződését adja hozzá.