Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Jónás-módszer, Jónás-naptár képe

Jónás-módszer, Jónás-naptár

Székhely: 8227 Felsőörs Hóvirág utca 22

Honlap:

E-mail: Jónás-módszer, Jónás-naptár


Jónás Jenő orvos, számos gyermektelen páron segített. Saját kutatásai eredményeképpen dolgozta ki módszerét,amely szerint egy nő fogantatásának sikerességéhez alapul szolgálnak a Hold fázisai.

Tudatos Élet Reform Akadémia képe

Tudatos Élet Reform Akadémia

Székhely: 1031 Budapest Nánási út. 2/a IV. 61

Honlap:

E-mail: Tudatos Élet Reform Akadémia


Minden ember egyedi életprogramot él, egyedi generációs háttérrel, testi adottságokkal, érzelmi és gondolati világgal. Ezért a problémák és betegségek is egyedi megközelítést igényelnek. A legtöbb, amit a hozzánk fordulókkal tehetünk, hogy jobb megértéshez segítjük őket azáltal, hogy rálátnak saját, egyedi testi-lelki működésükre és jelzőrendszerükre, valamint tudatosítjuk saját életük alakításának felelősségét.

Vitaldepo Webáruház képe

Vitaldepo Webáruház

Székhely: 6725 Szeged Petőfi sgt. 79.

Honlap:

E-mail: Vitaldepo Webáruház

Telefon: 06-70-322 2476


A Vitaldepo Webáruházban étrend-kiegészítők és egészségmegőrző termékek széles választékával várjuk. Orvos-természetgyógyászunk segítségével összeállíthatja legideálisabb egészségmegőrző terápiáját. Kiemelten foglalkozunk daganatos betegek segítésével, gyógynövényes kiegészítő terápiájuk összeállításával.Kiemelt termékeink: Herbapharm, Gabolexin, Bihar kincse, biogombák, gyógygombák, Yourzooki, Herbaclass, Biobran, Delavie, Dr Ganolife ganodermás biokozmetikumok, Qlarivia, Dr Nemes, Medihoney orvosi méz.

DUNA-LAB Medical Vérvétel Laborvizsgálatok képe

DUNA-LAB Medical Vérvétel Laborvizsgálatok

Székhely: 2000 Szentendre Dózsa György út 9.

Honlap:

E-mail: DUNA-LAB Medical Vérvétel Laborvizsgálatok

Mobil: +36062098465

Telefon: 06-26-369 383


Vérvétel, vizeletvizsgálat, teljeskörű laborvizsgálatok Szentendrén! DUNA-LAB Medical Laborvizsgálatok Vérvétel, laborvizsgálatok, tumormarkerek, hormonszint ellenőrzés, allergiatesztek, ételintolerancia tesztek expressz sebességgel, beutaló, várakozás nélkül, igény esetén kiszállással. Vizsgálati eredmények akár 24 órán belül! Miért válasszon minket? • Mert az Ön sorszáma nálunk mindig az 1. • Mert nincs sorban állás, várakozás • Mert leleteit e-mailben, akár 24 órán

Pureste képe

Pureste

Székhely: 4022 Hajdúböszörmény Kenyérmező u. 10.

Honlap:

E-mail: Pureste

Telefon: 06-52-522 916


A Pureste termékcsaláddal a sterilitás és a tisztaság elkötelezett hívei vagyunk. Célunk, hogy a kényelem mellett a nők maximális biztonságot érezzenek a menstruáció időszaka alatt. A női higiénés termékek piacán nincs még egy olyan steril termékcsalád, mint a Pureste. Termékeink: illatosított tisztasági betétek, különböző méretű tamponok és egyenként csomagolt ultra vékony szárnyas betétek.

Csücske Alapítvány az Egészséges Életért képe

Csücske Alapítvány az Egészséges Életért

Székhely: 1162 Budapest Akácfa utca 131.

Honlap:

E-mail: Csücske Alapítvány az Egészséges Életért

Mobil: 06-70-361 8919


Az alapítvány fő céljai: - egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, tanácsadás, prevenciós jellegű szűrővizsgálatok, egészségnapok, előadások melyek az adott szakterületen tevékenykedő szakorvos bevonásával, a rendezvények nyilvánosak, és térítésmentesen igénybe vehetők. Ezen kívül: szociális tevékenység, családsegítés, idősgondozás; tudományos tevékenység, kutatás; nevelés, oktatás, képességfejlesztés és ismeretterjesztés. Egészségünk megőrzése a saját kezünkben van!

Gyurka guru tanításai - Az autizmusról másképpen képe


Minden, amit az autizmusról tudni kell, humorral, változatosan.

American Hair Studio képe

American Hair Studio

Székhely: 1136 Budapest Hegyedűs Gyula 16.

Honlap:

E-mail: American Hair Studio

Telefon: 36-1-239 9777


Ha Önnek hullik a haja, de még elegendő számú élő hajhagymája van, amelyek hajat már nem produkálnak, akkor ezek a hajhagymák a BiLaMin terápiával regenerálhatók és közben a megmaradt haja is megerősödik. Ha azonban túlságosan kevés életképes hajhagymája maradt és ennek ellenére azt szeretné, hogy jó frizurája legyen, akkor csak a hajpótlás lehet eredményes. A hajpótlási módszerünk nem igényel sebészeti beavatkozást. Ez egy Fokozatos Hajpótlási Rendszer (GHR) elnevezésű Magyarországon bejele

Quintess Healthy Aging Club képe

Quintess Healthy Aging Club

Székhely: 1026 Budapest Páfrány 22.

Honlap:

E-mail: Quintess Healthy Aging Club

Telefon: 06-1-200 9201

Fax: 06-1-200 9202


Magyarország első healthy aging szolgáltatása orvosi és géndiagnosztikára épülő, egyéni egészségmegőrző, életmód-edukációval támogatott healthy aging (anti-aging, korkontroll) életmódprogramot nyújt.