Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Csavarlak Kft képe

Csavarlak Kft

Székhely: 6726 Szeged Szőregi út 65

Honlap:

E-mail: Csavarlak Kft

Telefon: +36 30 624 4733


Kötőelem- és rögzítéstechnikai webáruház. Hatalmas választék csavar, anya, alátét, dübel, tipli, tökrögzítő, menetes szár, fúrószár, szerszám. Megtalálható még rozsdamentes, dübel, saválló, menetes rúd, szegecsek, szerszámok, fúrók készletről. Naponta sok százezer árucikkel látjuk el több száz partnerünket. Nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk: csavarboltok, barkácsboltok igényeit elégítjük ki különféle kötőelemekből.

Kéri Bádog Direct képe

Kéri Bádog Direct

Székhely: 8360 Fenékpuszta (Keszthely) Külső-Zsidi út 2.

Honlap:

E-mail: Kéri Bádog Direct


Szaküzletünk bádogos anyagokat, termékeket és szerszámokat értékesít. Az anyagokat táblásítva vagy tekercselve, méretre vágva is árusítja. Minden általunk forgalmazott terméket a megrendelő kérése szerinti anyagból, méretben és színben gyártunk le, igénye esetén ki is szállítjuk. Általunk készített trapézlemez, előkorcolt tetőpanel(click rendszer), homlokzat burkolati rendszerek gyors soron kívüli értékesítését is vállaljuk.

Betongarden képe
Betongarden képe
Betongarden képe
Betongarden képe

Betongarden

Székhely: 4130 Derecske Köztársaság út 20

Honlap:

E-mail: Betongarden

Mobil: +36705142100

Telefon: 06705142100


Minőségi elemes betonkerítés forgalmazásával foglalkozunk. Gyors,rövid határidővel vállaljuk a règi kerítés bontását, új kerítés megépítését. Vibrotechnológiával dolgozunk,jó alapanyagokkal, így extrém erős ès hosszú életű beton kerítèseket tudunk adni vevőinknek.

SHINGLAS Magyarország Kft képe

SHINGLAS Magyarország Kft

Székhely: 1086 Budapest Dankó utca 29.

Honlap:

E-mail: SHINGLAS Magyarország Kft


Zsindely szakkereskedés! Fő termékünk a tetőzsindely és vízszigetelő anyagok forgalmazása. Egyéb termékek: Tetőtéri ablakok, Hőszigetelő lemezek, Ereszcsatorna rendszer. Iroda: SHINGLAS Magyarország Kft. 1086 Budapest, Dankó u. 29. www.shinglas.hu +36 (1) 780-7800

Celsius Építőanyag-Kereskedő Kft. képe

Celsius Építőanyag-Kereskedő Kft.

Székhely: 1016 Budapest Krisztina krt. 71. III./3.

Honlap:

E-mail: Celsius Építőanyag-Kereskedő Kft.

Telefon: 06-1-474 0817


Celsius Építőanyag-Kereskedő Kft. Fő profilunk a hő-és vízszigetelések forgalmazása. Ezen a területen több ismert hazai és nemzetközi gyártóval állunk kereskedelmi szerződéses kapcsolatban. Beszállító partnereinkkel kötött egyedi szerződéseink biztosítják termékeink kedvező beszerzési árát és a cég hosszú távú piacképességét. Munkánk során már több multinacionális vállalat számára is bizonyíthattuk azt, hogy beszállítóinkkal együttműködve stabil, szakmailag felkészült és megbízható partner vag

VNV Kft. képe

VNV Kft.

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 12.

Honlap:

E-mail: VNV Kft.

Telefon: 06-30-638 3421


Zsindely webáruházunkban bitumenes tetőzsindelyeket és kiegészítő termékeket kínálunk vásárlóink számára. Teljeskörű képet kívánunk nyújtani a zsindellyel fedett tetők rétegrendjéről, alkamazástechnikájáról, a garanciális feltételekről és a jogi háttérről. Megrendelést a webáruház oldalán, telefonon és e- mailben is fogadunk. Igény szerint házhozszállítást is rendelhetnek.

Metál-Sheet Kft. képe

Metál-Sheet Kft.

Székhely: 6000 Kecskemét Budai 212

Honlap:

E-mail: Metál-Sheet Kft.

Mobil: 06-30-192 6803


A Bács-Lemez Kft. 2014-ben alapított, teljes egészében magyar tulajdonú cég. Kecskeméten, az 5 számú főút Budapest irányába kivezető szakaszán található telephelyünkön kiváló minőségű termékeket kínálunk tetőfedések, könnyűszerkezetes épületek kivitelezéséhez. Telephelyünkön bemutató terem is található, ahol minden érdeklődő megtekintheti az általunk forgalmazott termékeket több színben is. Ezen túlmenően szakmai tanácsokkal segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb építőelemeket igényeiknek meg

Gulyás Tüzép - Debrecen képe

Gulyás Tüzép - Debrecen

Székhely: 4034 Debrecen Vámospércsi út 37

Honlap:

E-mail: Gulyás Tüzép - Debrecen

Telefon: 06-52-526 666

Fax: 06-52-417 886


A GSV Kft. több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az építőanyag kereskedelem területén. A folyamatosan bővülő kínálat napjainkra már komplex szolgáltatási csomagot képez, mely minden építkező és felújító munkáját megkönnyíti. A professzionális segítségnyújtáshoz nélkülözhetetlenek képzett szakembereink, akiknek tudására a legkülönbözőbb területeken is támaszkodhat. A Gulyás Tüzép debreceni telephelyén megtalálhatók többek között építőipari anyagok, tapéták, festékek, burkolatok, kádak, z

Épületgépészeti webáruház képe

Épületgépészeti webáruház

Székhely: 3300 Eger Hatvani kapu tér 8

Honlap:

E-mail: Épületgépészeti webáruház


Épületgépészet.com - Vállalkozásunk, a Pipe Market Kft. közel évtizedes tapasztalattal áll megrendelőink szolgálatában, az épületgépészet generál szakágaiban. Épületgépészet terén hosszú évek óta kiválóan működő cégünk biztos partnerként segít Önnek abban, hogy építkezése, felújítása gördülékenyen haladhasson tovább. Válogasson webáruházunkban, rendeljen gyorsan, gördülékenyen!

Huf-Bau Kft. – Tüzép hálózat, építőanyag kis- és nagykereskedelem képe

Huf-Bau Kft. – Tüzép hálózat, építőanyag kis- és nagykereskedelem

Székhely: 1046 Budapest Kiss Ernő u. 1-3.

Honlap:

E-mail: Huf-Bau Kft. – Tüzép hálózat, építőanyag kis- és nagykereskedelem

Telefon: 06-30-743 5909


A Huf-Bau Franchise rendszer 33 telepből álló hálózattal rendelkező építőanyag kis- és nagykereskedés. Partnereink nagy múlttal rendelkeznek az építőanyag-kereskedelemben. Építkezéssel kapcsolatos tippekkel, érdekességekkel szolgálunk a hozzánk forduló ügyfeleinknek. A komplett ház és lakás felújítás mellett különleges szolgáltatásunk még a fürdőszoba látványtervezés. Tüzépeinken magasan kvalifikált szakemberek segítenek megtalálni a legmegfelelőbb építőanyagokat, szakmai tanácsadásukkal pedig a

Profil Center Kft képe

Profil Center Kft

Székhely: 2340 Kiskunlacháza Dózsa Gy 50

Honlap:

E-mail: Profil Center Kft

Telefon: 06-20-598 4477

Fax: 06-24-420 580


Hőszigetelő és gipszkarton rendszerek akciós áron. Nálunk mindent megtalál ami a gipszkartonozáshoz és a hőszigeteléshez szükséges.

Építők Társa KFt. képe

Építők Társa KFt.

Székhely: 8000 Székesfehérvár Budai út 440

Honlap:

E-mail: Építők Társa KFt.

Mobil: 06-30-959 0088

Telefon: 06-22-509 400

Fax: 06-22-509 401


A legjobb árakkal Fejér megyében. Az új-HÁZ csoport tagja. Szerkezeti építőanyagok (Porotherm, Leier, Ytong, Ferrobeton), tetőfedő anyagok (Bramac, Tondach, Creaton, Mediterrán), hőszigetelő-rendszerek (Nikecell, DRYVIT, Austrotherm, Baumit, LB-Knauf, Bachl) és egyéb kiegészítő termékek (Masterplast, Schiedel, Velux, Fakro, Rockwool, Villas-Icopal, ) kiskereskedelme. Látogasson el honlapunkra!

Morfeusz köve Kft képe

Morfeusz köve Kft

Székhely: 2011 Budakalász Köves út 61

Honlap:

E-mail: Morfeusz köve Kft

Telefon: 36-70-398 6977


A sziklakertekhez a nyers mészkövet és a külső, belső burkolatokhoz a feldolgozott követ a budakalászi mészkőbánya minden méretben és vastagságban biztosítja Önnek.

Körösacél Fémipari KFt képe

Körösacél Fémipari KFt

Székhely: 2375 Tatárszentgyörgy Kossuth l 50

Honlap:

E-mail: Körösacél Fémipari KFt


Bádogos munkák kivitelezése.Tetők építése.

Fábián lászlo fuvarozo képe

Fábián lászlo fuvarozo

Székhely: 2045 Törökbálint Károlyi Mihály 67/b

Honlap:

E-mail: Fábián lászlo fuvarozo

Mobil: 06-30-932 3955

Telefon: 06-23-336 180


sóder homok murva kőpor kavics termőföld beszerzése szállítása fuvarozása

Exceed 2009 Bt képe

Exceed 2009 Bt

Székhely: 8100 Várpalota Felsőinkám 13

Honlap:

E-mail: Exceed 2009 Bt

Telefon: 06-70-226 2026


Cégünk építőipari műkőelemek előállításával,forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik.Akár a legkisebb egyedi méretű műkőtermékét is Ön egyszerűen és gyorsan megrendelheti tőlünk jó minőségben,kedvező áron.

ALUKON GmbH képe

ALUKON GmbH

Székhely: 2904 Nagykovácsi Szentlóránt 30

Honlap:

E-mail: ALUKON GmbH

Telefon: 06-20-977 0358


Redőnyt, szúnyoghálót, zsaluziát vagy garázskaput szeretne? Megbízható német minőség. Termékeink hosszú élettartamúak, könnyen kezelhetőek, védelmet nyújtanak betörés, zaj és az időjárás viszontagságaival szemben! Keresse viszonteladóinkat, akik készségesen állnak rendelkezésükre! Az Ön kívánsága a mi rendszerünk!

Metalloglobus Kft. képe

Metalloglobus Kft.

Székhely: 1106 Budapest Jászberényi út 57

Honlap:

E-mail: Metalloglobus Kft.


elephelyeinken sárgaréz, vörösréz, bronz félgyártmányokkal, horganyzott, horgany, ólom anyagokkal, rozsdamentes acél termékekkel, épületbádogos késztermékekkel, ipari, magasépítészeti és reklámipari műanyagokkal várjuk tisztelt partnereinket

Dalos Építőanyag Kereskedés képe

Dalos Építőanyag Kereskedés

Székhely: 2081 Piliscsaba Új u. 21.

Honlap:

E-mail: Dalos Építőanyag Kereskedés

Telefon: 06-26-375 171

Fax: 06-26-374 655


Piliscsabai építőanyag kereskedés telepünkön építőanyagok széles választéka várja. Itt minden építőanyagot megtalál kedvező áron, szaktanácsadással és országos házhozszállítással. A tüzép telepünkön forgalmazott építőanyagok köre minden igényét kielégíti, ami az építkezés során szükséges lehet egy családi ház alapozásához, szerkezetéhez, tetőszerkezetéhez, felújításához és a kertépítéshez.

Építőanyag Online Kft. képe

Építőanyag Online Kft.

Székhely: 1011 Budapest Fő utca 1.

Honlap:

E-mail: Építőanyag Online Kft.

Telefon: 06-30-916 0626


Webáruházunkban egyszerűen és gyorsan megtalálhatja a kívánt termékeket, melyeket rövid időn belül, kedvező feltételek mellett házhoz szállítunk mind magánszemélyek, mind viszonteladók, mind kivitelezők részére az ország egész területén. A cég széles kínálatában megtalálható: -mindenfajta építőanyag, -nyílászáró (ablakok, ajtók), -térkő, -fali- és padlólapok, -falfestékek, vakolatok, -hagyományos és hidromasszázs kádak, -zuhanykabinok, -kád-kabin kombinációk, -szaniterek, -csaptelepek, -fürdős