Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

D'oro Italia Hungary képe

D'oro Italia Hungary

Székhely: 2013 Pomáz Kandó Kálmán utca 1

Honlap:

E-mail: D'oro Italia Hungary


Elsősorban a mediterrán konyha szerelmeseinek készült speciális, olasz ízvilág megteremtéséhez szükséges prémium alapanyagokat kínálunk partnereink számára, de akár a magyar konyha specialitásaihoz is minőségi alapanyagokkal szolgálhatunk kínálatunkból. Főként éttermeket, szállodákat és vendéglátóipari vállalkozásokat tudhatunk partnereink között.

Emolin Növényolaj Gyártó és Kereskedelmi Kft. képe

Emolin Növényolaj Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Székhely: 4400 Nyíregyháza Bártfa u. 32/A

Honlap:

E-mail: Emolin Növényolaj Gyártó és Kereskedelmi Kft.


Webáruházunkban megrendelhetitek az Olinka hidegen sajtolt olajokat, liszteket és őrleményeket. Termékeink válogatott alapanyagokból, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül készült natúr termékek.

Homola Pincészet képe

Homola Pincészet

Székhely: 8229 Paloznak Vincellér 0534

Honlap:

E-mail: Homola Pincészet


Pincészetünk összesen 11 hektáron termel szőlőt a borvidéken, legfőképp Paloznakon, de Csopakon, Balatonfüreden és a Tihanyi Belső-tónál is találhatóak ültetvények, a régió legjelesebb dűlőiben.

Homola Pincészet képe

Homola Pincészet

Székhely: 8229 Paloznak Vincellér 0534

Honlap:

E-mail: Homola Pincészet


11 hektáron termelünk szőlőt a borvidéken, főként Paloznakon, de Csopakon, Balatonfüreden, a Tihanyi Belső-tónál is találhatóak ültetvények, a régió legjelesebb dűlőiben.

Fruchtcenter Kft képe

Fruchtcenter Kft

Székhely: 4080 Hajdúnánás Kossuth u 16

E-mail: Fruchtcenter Kft

Mobil: 06-30-620 7160

Telefon: 06-20-438 2683


Cégünk zöldség-gyümölcs kereskedelemmel foglalkozik. Kizárólag magyar termelői árukat forgalmazunk, ezek alól kivételek a déli gyümölcsök. Kiskereskedések, élelmiszerboltok ellátását vállaljuk. Árajánlatért jelentkezzen e-mailbe vagy telefonon.

Bagó Arnold András őstermelő képe

Bagó Arnold András őstermelő

Székhely: 9061 Vámosszabadi Széchenyi 21

Honlap:

E-mail: Bagó Arnold András őstermelő

Telefon: 06-20-964 4188


Nagymamám és Anyósom receptjeit használom. A déligyümölcsön kívül szinte minden zöldséget és gyümölcsöt megtermelünk. Pontosabban citromunk is terem a teraszon, a gránátalma idén virágzott először és a goji bokrunk és szép termetesre nőtt két év alatt. A befőzés során nem használok semmilyen tartósítószert sem. Lekvároknál csak a cukor és a gyümölcs, illetve a zöldség keverékemben a zöldség és a só. A befőzési idényt a pitypang lekvárral kezdem és decemberben a kökénylekvárral fejezem be. Mi

Caffe Forte képe

Caffe Forte

Székhely: 2534 Tát Béla király út 3

Honlap:

E-mail: Caffe Forte


Cégünk alapvetően kávé -, ital és snackautomata üzemeltetéssel, bérbeadással és szervizzel valamint védőital ellátással foglalkozik. Automatáink a nap 24 órájában kiszolgálják önöket. A hosszú évek tapasztalata alapján sikerült ezen tevékenységeket felhasználóbarát szolgáltatássá fejleszteni, ahol Ön az első.

Linbrunn pincészet - Ahol a szép bor születik képe

Linbrunn pincészet - Ahol a szép bor születik

Székhely: 1149 Budapest Egressy út 122.

Honlap:

E-mail: Linbrunn pincészet - Ahol a szép bor születik

Mobil: 06-70-380 9421

Telefon: 06-1-781 3172

Fax: 06-1-781 3172


Jó annak, aki mifelénk szőlősgazda, hiszen különösen szép munkája van: gondoskodik arról, hogy ami a villányi talajban, klímában benne van, az kerüljön át a szőlőbe, és váljon megőrizhetővé a borisszák számára. Mi a Linbrunn Pincészet alapítói, a hetvenes évektől foglalkozunk szőlőtermeléssel, borkészítéssel. Figyelünk arra, hogy jó szőlő kerüljön az erjesztőkádba és gondosan ügyelünk a borra, hogy az a sok íz, melegség kedves üzenet ami a szőlőben benne volt - amit a természet a Jóisten áldásá

Vinoron Borház  - Villányi Kis Pincék Budapesten képe

Vinoron Borház - Villányi Kis Pincék Budapesten

Székhely: 1149 Budapest Egressy út 122.

Honlap:

E-mail: Vinoron Borház  - Villányi Kis Pincék Budapesten

Mobil: 06-70-380 9421

Telefon: 06-70-336 3338


Üdvözöljük a borkedvelő érdeklődőt! Köszöntjük a villányi bor rajongóit, kedvelőit! Önöket szeretnénk megszólítani, azokat, akik nyitottak a kevésbé ismert termelők becsülettel előállított, tiszta borainak jó ízére. Önökért is alakult meg kereskedésünk, mert az újonnan alakult Vinoron Borház apró borboltja és reményeink szerint széles, egyre szélesedő palettája a villányi kicsik tarka színeivel szeretné megörvendeztetni mindazokat akik kíváncsiak, nyitottak a villányi borvidék sokféle ízére Cé

Royal Market Élelmiszer webáruház - Debrecen képe

Royal Market Élelmiszer webáruház - Debrecen

Székhely: 4225 Debrecen Csárdás 2

Honlap:

E-mail: Royal Market Élelmiszer webáruház - Debrecen

Mobil: 06-30-544 3055


A Royal Market internetes áruház magalakulásának fő célja, hogy a háztartáshoz szükséges bevásárlást és a vállalkozások saját felhasználásainak beszerzését egyszerűbbé, gazdaságosabbá és kényelmesebbé tegyük.

Royal Market Élelmiszer webáruház - Debrecen képe

Royal Market Élelmiszer webáruház - Debrecen

Székhely: 4225 Debrecen Csárdás 2

Honlap:

E-mail: Royal Market Élelmiszer webáruház - Debrecen


A Royal Market internetes áruház, Debrecenben és környékén vállalja élelmiszer és egyéb árucikkek házhozszállítását, az ön otthonába, az ön kényelme érdekében. Áruházunkba nagyon sok féle élelmiszert megtalál, amire csak szüksége lehet. A tejtermékek, a hentesáruk mindig frissek, amiről a napi beszerzéssel gondoskodunk.

Pensió 17 Kft képe

Pensió 17 Kft

Székhely: 1103 Budapest Kőér u. 5.

Honlap:

E-mail: Pensió 17 Kft


Pensio 17 – Közétkeztetés felsőfokon. Minőségi alapanyagokkal a közétkeztetésben. A finom étel a minőségi alapanyagnál kezdődik. Közismert, hogy rossz alapanyagból a legjobb szakács sem tud ízletes és egészséges fogást készíteni. A minőségi alapanyag kulcsa pedig, hogy az élelmiszerek ellenőrizhető és megbízható beszállítók útján kerülhessenek a konyhába, ahol a lehető legmodernebb technikák segítségével tudjuk feldolgozni őket.

Cseresznye Élelmiszer képe

Cseresznye Élelmiszer

Székhely: 9400 Sopron Cseresznye sor 1.

Honlap:

E-mail: Cseresznye Élelmiszer

Telefon: 06-99-310 200


Elintézzük Önnek a bevásárlást, és ingyenesen az otthonába szállítjuk!

TÉ 96 Bt képe

TÉ 96 Bt

Székhely: 6000 Kecskemét Wesselényi u. 3

Honlap:

E-mail: TÉ 96 Bt

Telefon: 06-30-943 6519

Fax: 06-76-506 897


Fűszeráruház - a világ fűszerei az Ön asztalára A webáruházban a különleges termékekhez, fűszerekhez, élelmiszerekhez kapcsolódóan leírások a fűszernövényekről, híres szakácsokról. A nagy konyhák bemutatása, folyamatosan bővülő receptekkel.