Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Energetikai tanúsítvány képe

Energetikai tanúsítvány

Székhely: 1067 Budapest Teréz krt 41

Honlap:

E-mail: Energetikai tanúsítvány


Energetikai tanúsítvány Energetikai tanúsítvány készítése Budapesten adásvételi szerződéshez ill. bérbeadáshoz.Az árakról és az aktuális akciókról a https://www.energetikata.hu oldalon tájékozódhat.

Eupor Group Kft. képe
Eupor Group Kft. képe
Eupor Group Kft. képe
Eupor Group Kft. képe

Eupor Group Kft.

Székhely: 5465 Cserkeszőlő Dobó 11

Honlap:

E-mail: Eupor Group Kft.

Mobil: +36302581753


Cégünk több mint 13 év tapasztalattal rendelkezik a szórt poliuretán hab technológiában. Fő tevékenységünk kiterjed a családi házak és mezőgazdasági épületek hő és csapadék elleni vízszigetelésére szórt poliuretán hab segítségével. https://www.tetoter-szigeteles.hu

Virtuális Asszisztens képe

Virtuális Asszisztens

Székhely: 9026 Győr Ady Endre 67

Honlap:

E-mail: Virtuális Asszisztens


Akár azt is írhatnánk, hogy virtuális személyi asszisztens, csak akkor nagyon hosszú lenne. Tehát arról van szó, hogy a munkafolyamataid egy részét kiszervezed egy külsős embernek, cégnek, akivel valószínűleg csak virtuálisan kommunikáltok. Milyen munkákat lehet így kiadni? Néhány példa: jogi dokumentáció előkészítése, megbízások, ügyfelek utánkövetése, kutatás/keresés a weben, egyszerű grafikák készítése (előkészítése), szövegírás….

Toók Üzleti és Marketing Tanácsadó Iroda képe

Toók Üzleti és Marketing Tanácsadó Iroda

Székhely: 4029 Debrecen Csapó utca 73.

Honlap:

E-mail: Toók Üzleti és Marketing Tanácsadó Iroda

Telefon: 06-70-673-32-23


Toók László Flórián vagyok, debreceni vállalkozó. Üzletviteli és üzletfejlesztési, valamint értékesítési- és marketing tanácsadóként segítek a hozzám forduló cégeknek és vállalkozásoknak céljaik megvalósításában. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden meglévő és leendő kedves Ügyfelemnek olyan megoldásokat és lehetőségeket kínáljak, mely számukra a legjövedelmezőbbek és legkorszerűbbek.

JoosEraBridal - Esküvői ruhaszalon képe

JoosEraBridal - Esküvői ruhaszalon

Székhely: 1095 Budapest Liliom 24-26

Honlap:

E-mail: JoosEraBridal - Esküvői ruhaszalon

Mobil: +36306494949


A tökéletes esküvői ruha megtalálása minden menyasszonyjelöltnek egy édes teher. Nálunk egyedi, minőségi anyagokból készült, álomszép esküvői ruhákat találsz, kölcsönzői árakon. Az elképzeléseid alapján bármit tudunk változtatni rajta, sőt akár egy fotó alapján is, elkészítjük neked amit megálmodtál magadnak. Hiszen a mottónk is ez: "Nálam nem azt kapod amit akarsz, hanem azt amire vágysz! " Várunk szalonunkba a legnagyobb szeretettel!

Dobrai F.Rezső Business coach képe

Dobrai F.Rezső Business coach

Székhely: 1203 Budapest Pázsitos sétány 1-3

Honlap:

E-mail: Dobrai F.Rezső Business coach

Mobil: +36308336983


Business coaching Milyen típusú problémák megoldására jó a coaching? – Egy nehéz élethelyzetben, vagy feladat-végrehajtásban elakadtál – Időgazdálkodás, időmenedzsment – Változtatni akarsz az egyes helyzetekre adott reakcióidon, magatartásodon – Konfliktusod szeretnéd rendezni kollégáddal, főnököddel – Állásváltoztatás előtt állsz, szükségét érzed támogatásnak – Sikeresebb, hatékonyabb akarsz lenni munkádban Várlak szeretettel!

Production Support mérnöki tanácsadó Kft. képe

Production Support mérnöki tanácsadó Kft.

Székhely: 2800 Tatabánya Béla király 39

Honlap:

E-mail: Production Support mérnöki tanácsadó Kft.

Mobil: +36704534087


Jelen fogyasztói társadalmunkban a termelői cégeknek nagy szükségük van a kapacitásuk maximális kihasználásában. Célunk, hogy partnereinknek segítsünk optimalizálni a termelést, a karbantartást, növelve a gépek hatékonyságát és rendelkezésre állását, ami egyenes út a haszon és vevői elégedettség növeléséhez.

Autó Budapest Kft. képe

Autó Budapest Kft.

Székhely: 1106 Budapest Fehér út 10

Honlap:

E-mail: Autó Budapest Kft.


Cégünk autók bérbeadásával foglalkozik, cégek és magánszemélyek részére. Autóink mind klímával és pályamatricával bérelhetők. rejtett költségek nincsenek. info: www.autoberles.club

Kiss László e.v. képe

Kiss László e.v.

Székhely: 4033 Debrecen Puska 14

Honlap:

E-mail: Kiss László e.v.


Használtruha kiskereskedők részére készített elektrónikus könyveket kínálok megvásárlásra. Kiss László (az e-bookok szerzője) több mint 400 kiskereskedő tapasztalatait rendezte, elemezte, mérte fel, és ez alapján állította össze azokat a tanácsokat, amelyekkel sikeresebbé lehet tenni a turkálókat. A használt ruha kiskereskedések fajtájától függetlenül (krém turi, extra turi, kilós turi, esőáras turik, rongy turi), mindenki részére hasznos tanácsokkal tud szolgálni mind a honlap, mind az e-book

Trilogiq Hungária Kft. képe

Trilogiq Hungária Kft.

Székhely: 1171 Budapest Kaszinó köz 40

Honlap:

E-mail: Trilogiq Hungária Kft.

Telefon: 06-30-263 2137


5 S módszer mely javítja az Ön vállalkozásának hatékonyságát is

BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda képe

BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda

Székhely: 8230 Balatonfüred Köztársaság út 14.

Honlap:

E-mail: BalatonQuality Rendezvényszervező Iroda


A sikeres rendezvény nem a szerencsén múlik, hanem az átgondolt szervezésen. Akár termékbemutatót, akár konferenciát, kongresszust, vagy jótékonysági gálát tartunk, mindig észben kell tartanunk, hogy a részletekben rejlik a rendezvény sikere.

VILLANYÁRAM Energia Tanácsadó Kft. képe

VILLANYÁRAM Energia Tanácsadó Kft.

Székhely: 2131 Göd Pesti út 46

Honlap:

E-mail: VILLANYÁRAM Energia Tanácsadó Kft.


Pályázati kampányok - ügyfeleink energiaigényének koncentrált piacra vitele. Piaci szempontból nagyméretű energia-csomagokat állítunk össze, így az önmagukban kisfogyasztónak számító ügyfeleink is jelentős előnnyel indulnak. Időzítés - a pályáztatási folyamatot éven belül a legkedvezőbb árszintű időszakokra ütemezzük. Koncentrált kereskedői ajánlatok - a kampány-jelleg és nagy mennyiségek miatt jelentős kereskedői érdeklődést tudunk mozgósítani. Jelenleg kb. 20 villamos energ

GÁZ-ÁRAM Energia Tanácsadó Kft. képe

GÁZ-ÁRAM Energia Tanácsadó Kft.

Székhely: 2131 Göd Pesti út 46

Honlap:

E-mail: GÁZ-ÁRAM Energia Tanácsadó Kft.

Mobil: 06-70-281 4073

Telefon: 06-27-330 707


Cégünk villamos energia és földgáz területén 2007. év óta foglalkozik szabadpiaci beszerzés-pályáztatásával. Eddigi munkánk során több száz energia beszerzési pályázatot vittünk végig sikeresen, ezzel jelentős költség-megtakarítást realizáltunk partnereink számára. Elkötelezettség Célunk, partnereink, elsősorban az üzleti célú energiafogyasztók számára a szabadpiaci energia beszerzéseik pályáztatása, minél kedvezőbb árak és feltételrendszer elérése. Erősségünk, hogy független tanácsadóként

Somogy Team képe

Somogy Team

Székhely: 8700 Marcali Szabadság utca 2/a

E-mail: Somogy Team

Mobil: 06-20-441 8768

Telefon: 06-20-441 8768


Az új cafeteria megoldás ! A My Help Cafeteria megoldást tud nyújtani majdnem valamennyi cafeteria elemre valamennyi munkaadó számára! Más cafeteria tanácsadók és szolgáltatók a jelenlegi ( 0 % - 35,70 % - 51,17 % ) + ( eseti megbízási költség ) adók és egyéb költségekkel számolva tudnak béren kívüli juttatások biztosítani a munkaadók és munkavállalók részére. Ezzel szemben !! A My Help Cafeteria csupán +10%-ért tudja a béren kívüli juttatások nyújtani ! Munkahelyi meleg étkezés Vállala

Bognár - Ékszert Kft. képe

Bognár - Ékszert Kft.

Székhely: 2500 Esztergom Arany János utca 6

Honlap:

E-mail: Bognár - Ékszert Kft.

Telefon: 06-33-404 048


Nálunk arany, ezüst, antik tárgyaira, háztartási és műszaki cikkeire is kaphat hitelt. 2 hetes futamidőre nem számítunk fel kamatot. Korlátlan meghosszabbítási lehetőség. Diszkréten, gyorsan készpénzhez juthat! Címünk: Esztergom, Arany János utca 6. Tel:0633404048

Nyíregyháza Állás képe

Nyíregyháza Állás

Székhely: 3300 Eger Csiky Sándor út 8

Honlap:

E-mail: Nyíregyháza Állás


A NyiregyhazaAllas.hu Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik legnépszerűbb álláskereső portálja. Az ingyenes hirdetésfeladás, a több, mint 4000 Facebook követő, valamint az álláskereső hírlevél vonzóvá teszi az oldalt a hirdetők számára. Keresse meg álmai állását Ön is Nyíregyházán!

Cold clean Hungary Kft. képe

Cold clean Hungary Kft.

Székhely: 6000 Kecskemét Festő 2.

Honlap:

E-mail: Cold clean Hungary Kft.

Mobil: 06-70-330 3100


Cégünk 2011 óta foglalkozik környezetbarát tisztítási eljárásokkal. Szárazjeges eljárással gyakorlatilag bármi, bárhonnan eltávolítható ami ráégett, ráragadt, ráolvadt, vagy ráfröccsent stb. a felületre. Döntsön a szárazjég mellett, mi megoldjuk a problémáját!

Schnell Futár futárszolgálat képe

Schnell Futár futárszolgálat

Székhely: 2143 Kistarcsa Ungvári u. 22

Honlap:

E-mail: Schnell Futár futárszolgálat

Telefon: 06-70-239 0066


Futárszolgálatunk teljeskörű futárpostai szolgálatatást nyújt Budapesten és agglomerációjában. Igény esetén vidéki megbízásokat is vállalunk, kedvezményes díjszabás mellett.

escompte kft képe

escompte kft

Székhely: 1037 Budapest Bojtár 24

Honlap:

E-mail: escompte kft

Mobil: 06-30-527 7294


Óbudán egy háromszintes, nagy kerttel rendelkező családi házban, családias, igényes környezetben várjuk 6 hónapos kortól- 4 éves korig a gyermekeket szeretettel. Elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott hátteret biztosítsunk a gyermekek önfeledt játékához, mindennapi tevékenységéhez. Biztosítjuk, hogy a gyermekeket az egyéni igényeiknek, érdeklődésüknek megfelelően a legoptimálisabban fejlesszük.

Allasorias.hu képe

Allasorias.hu

Székhely: 3300 Eger Hatvani kapu tér 8

Honlap:

E-mail: Allasorias.hu


Az Állás Óriás ingyenesen használható, hazai és külföldi állásajánlatokat felvonultató portál, mely regisztráció nélkül, díjmentesen használható.