Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Építő Akadémia Kft. képe

Építő Akadémia Kft.

Székhely: 1108 Budapest Tavas utca 1

Honlap:

E-mail: Építő Akadémia Kft.


Az Építő Akadémiát azzal a céllal alapítottuk, hogy az építkezőknek, lakásfelújítóknak, ingatlan vásárlóknak, társasházi közösségeknek és az építőipar gazdasági szereplőinek az iparág tudását összegyűjtve szervezett programokkal és kiadványokkal egy bővebb ismeretekkel rendelkező építtetői szemlélet és tudatosabb gondolkodás kialakulását elősegítsük.

Kutyaszerelem.hu – mert nem csak a kétlábúaké a világ képe

Kutyaszerelem.hu – mert nem csak a kétlábúaké a világ

Székhely: 8686 Markt Wald Hauptstr 41

Honlap:

E-mail: Kutyaszerelem.hu – mert nem csak a kétlábúaké a világ


Kutyaszerelem.hu oldal gazdiknak és kutyáknak. Minden, amit a felelős állat tartásról, és az ember legjobb barátjáról tudni kell és érdemes. Honlapunk ötleteket, segítséget nyújt gazdiknak és állat barátoknak, a számos téma és a fórum biztosan választ ad minden kérdésére. Folyamatosan frissülő tartalmak, cikkek, érdekességek az állat barátoknak, minden kutyafajtáról.

HTF Studio képe

HTF Studio

Székhely: 1125 Budapest Tusnádi 35

Honlap:

E-mail: HTF Studio

Mobil: 06-70-258 4385


A HTF studio fotórealisztikus 3d látványtervek készítését vállalja építészek és belsőépítészek számára.

Laura Ólomüveg képe

Laura Ólomüveg

Székhely: 1107 Budapest Szárnyas 18/A

Honlap:

E-mail: Laura Ólomüveg

Telefon: 06-70-246 2482


Üdvözlöm weboldalamon! Ludvig Laura vagyok, egyedi tervezésű ólomüveg készítésével foglalkozom, ezenkívül ólomüvegező oktatást is vállalok. Fontosnak tartom, hogy alkotásaim elnyerjék leendő tulajdonosaik tetszését, harmonizáljanak környezetükkel és különleges hangulatot kölcsönözzönek neki. Ezért mindig alaposan felmérem a helyszínt, majd úgy készítem el az oda kerülő ólomüveget, hogy a lehető legjobban illeszkedjen az adott stílushoz és színvilághoz, legyen akár modern, akár klasszikus.

Abkant Bútor képe

Abkant Bútor

Székhely: 3561 Felsőzsolca Árpád fejedelem útja 16

Honlap:

E-mail: Abkant Bútor

Telefon: 06-30-537 5090


Cégünk vállalja egyedi bútorok készítését a megrendelő igényeinek megfelelően. Ingyenes helyszíni felmérés során elkészítjük bútorának árkalkulációját. Vállaljuk még továbbá laminált padlólap lefektetését,lapra szerelt bútorok összeállítását, szobabútorok, konyhabútorok, irodabútorok, nappalibútorok, fürdőszobabútorok igényes és kedvező árú elkészítését! Ingyenes helyszíni felmérés! További információkért látogassa meg honlapunkat!