Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Ajtó-ablak

Zsola Ablak Kft. képe

Zsola Ablak Kft.

Székhely: 2143 Kerepestarcsa (Kistarcsa) Ungvári 2

Honlap:

E-mail: Zsola Ablak Kft.

Mobil: +36707700455


Műanyag ablak, műanyag nyílászárók, ablakcsere Rövid határidővel, kedvező árakkal és megbízhatóan, garanciával vállaljuk műanyag ablak, műanyag nyílászárók beépítését, cseréjét. Ablakcsere több mint 10 éves tapasztalattal. Kiemelt működési területünk Budapest vonzáskörzete, de nagyobb munkákat vállalunk vidéken is!

Treform Systems Kft. képe

Treform Systems Kft.

Székhely: 3043 Egyházasdengeleg Rákóczi út 40.

Honlap:

E-mail: Treform Systems Kft.


Árnyékolók és nyílászárók gyártása és forgalmazása országosan. Keressen minket bizalommal!

Milano Nyílászáró: Minden nyílászáró egy helyen! képe

Milano Nyílászáró: Minden nyílászáró egy helyen!

Székhely: 1116 Budapest Fehérvári út 168-178.

Honlap:

E-mail: Milano Nyílászáró: Minden nyílászáró egy helyen!

Mobil: 06-70-312 8199


Szakszerű nyílászáró beépítés és csere Budapesten és országosan a Milano Nyílászáró profi, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatával. Cégünk nyílászáró forgalmazással is foglalkozik, így a felmérés után a megrendelő igényeihez igazodva tudjuk összeállítani egyedi ajánlatunkat, melyet meg is valósítunk Önnek! Legyen szó ablakokról, bejárati és beltéri ajtókról, garázskapuról, redőnyről, vagy szúnyoghálóról nálunk jó helyen jár! Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül még ma!

Metapolár Kft képe

Metapolár Kft

Székhely: 1173 Budapest Pesti út 8-12.

Honlap:

E-mail: Metapolár Kft

Mobil: 06-30-950 2493

Telefon: 06-1-256 4734


Hosszútávra alumínium nyílászárót! Vállalkozásunk középpontjában az alumínium nyílászárók és az üvegfelületek állnak. Ezek minőségi gyártása és szakszerű beszerelése, valamint a kapcsolódó termékek a legfontosabbak az Önök és mi számunkra is egyaránt.

HUFBAU KOVÁCS TÜZÉP képe

HUFBAU KOVÁCS TÜZÉP

Székhely: 4400 Nyíregyháza Pazonyi út 30

Honlap:

E-mail: HUFBAU KOVÁCS TÜZÉP


A HUFBAU KOVÁCS TÜZÉP széles beszállítói háttérnek köszönhetően egyedülálló termék-szortimenttel és a hozzájuk kapcsolódó, átfogó szolgáltatási körrel rendelkezik. Elsődleges célunk, hogy vásárlóink az építkezés folyamatában ne csak egy kereskedőt, hanem olyan együttműködő partnert lássanak bennünk, akikkel egy „közös”otthon megteremtése a cél. Legyen szó egyéni vásárlókról vagy kivitelezőkről, a kiváló minőség, a korrekt árak és a magas színvonalú szolgáltatások garantáltak.

Milano Nyílászáró: Minden nyílászáró egy helyen! képe

Milano Nyílászáró: Minden nyílászáró egy helyen!

Székhely: 1116 Budapest Fehérvári út 168-178.

Honlap:

E-mail: Milano Nyílászáró: Minden nyílászáró egy helyen!

Mobil: 06-70-312 8199


Minőségi nyílászárók verhetetlen áron a Milano Nyílászáró kínálatában! Műanyag és fa nyílászárók széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron! Cégünk a nyílászárók cseréjét és beépítését teljeskörűen, garanciálisan vállalja Budapesten és országosan egyaránt! Egy kis ízelítő kínálatunkból: műanyag bejárati ajtók, tömör fa bejárati ajtók, CPL fóliás beltéri ajtók, MDF beltéri ajtók, dekorfóliás beltéri ajtók, lemezelt beltéri ajtók, tömör fenyő beltéri ajtók, redőnyök, szúnyoghálók, pár

S Ablak - TMI Group Kft. képe

S Ablak - TMI Group Kft.

Székhely: 8600 Siófok Koch Róbert utca 10/B

Honlap:

E-mail: S Ablak - TMI Group Kft.


Ajtó, ablak, garázskapu, redőny, szúnyogháló párkány és könyöklő forgalmazása.

Dizájn Ablak Portál képe

Dizájn Ablak Portál

Székhely: 1115 Budapest Etele út 44B

Honlap:

E-mail: Dizájn Ablak Portál

Mobil: 06-30-883 6862

Telefon: 06-30-883 6862


Cégünk kiváló minőségű műanyag ablakok, erkélyajtók, biztonsági ajtók és árnyékolástechnikai eszközök forgalmazásával, valamint beépítésével foglalkozik. Szolgáltatásainkkal szeretnénk könnyen elérhetővé tenni a beépítés folyamatát. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél igényeit megismerve, elvárásainak leginkább megfelelő termékekkel tudjunk szolgálni, egy teljeskörű szolgáltatás keretében!

Mészáros Árnyékolás és Redőnytechnika képe

Mészáros Árnyékolás és Redőnytechnika

Székhely: 1161 Budapest József 47/B

Honlap:

E-mail: Mészáros Árnyékolás és Redőnytechnika

Telefon: 06-70-280 8319


A Mészáros Árnyékolás és Redőnytechnika Budapest egyik vezető biztonsági redőny és faredőny gyártója és telepítője. Termékeinket az Ország bármely pontjára kiszállítjuk egyedi méretben,a megrendelő igényeinek megfelelően. Mi szakemberek már több mint 60 évnyi tapasztalattal állunk a lakossági és üzleti ügyfeleink részére.

Szikra Ajtó-Ablak Kft. képe

Szikra Ajtó-Ablak Kft.

Székhely: 3346 Bélapátfalva Petőfi Sándor u. 1020/10 hrsz.

Honlap:

E-mail: Szikra Ajtó-Ablak Kft.


Egyedi nyílászárók, ajtók, ablakok, sőt bútorok kivitelezése Bélapátfalván, a Szikra Ajtó-Ablak Kft.-től! Ön kitalálja, mi létrehozzuk álmai nyílászáróit!

Ge&Ri Open The Door Kft képe

Ge&Ri Open The Door Kft

Székhely: 2162 Õrbottyán Gát 5019

Honlap:

E-mail: Ge&Ri Open The Door Kft

Mobil: 06-20-629 2723


Ügyfeleinknek kiváló minőségű műanyag nyílászárók, magas színvonalú árnyékolástechnikai eszközök, bejárati ajtók,garázskapuk és egyéb hasznos kiegészítők széles választékát kínáljuk

Insta - Technic Kft. Épületvillamosság képe

Insta - Technic Kft. Épületvillamosság

Székhely: 3534 Miskolc Bánát 3

Honlap:

E-mail: Insta - Technic Kft. Épületvillamosság

Telefon: 06-30-306 4753


Cégünk több éves villanyszerelői tapasztalata a garancia a minőségi munkára, villanyszerelő mester és villamos műszaki ellenőr okiratokkal is rendelkezünk, mely hivatalos jegyzőkönyvek kibocsájtására is lehetőséget ad.

Unisignal Kft. képe

Unisignal Kft.

Székhely: 3528 Miskolc Kisfaludy u. 80.

Honlap:

E-mail: Unisignal Kft.


Extrém hőszigetelt ablakok forgalmazása. Hogy mit nyújt Önnek egy Aluplast Passiv-Line nyílászáró? Szobahőmérsékletű üveg és tokszerkezetet, hideg által gerjesztett huzat hiányát, hosszú évekig tartó minőséget és sok sok megtakarított pénzt. Ablakainkat új építésű alacsony energiafogyasztású házakba és energiatudatos lakás felújításokhoz ajánljuk.

Vagner Kft képe

Vagner Kft

Székhely: 1238 Budapest Hintó 2

Honlap:

E-mail: Vagner Kft


Ami egy házhoz kell kedvező áron! Akció !!!!!!!!! Itt http://www.vteam.hu http://www.vteam.hu/Komuves-munka http://www.vteam.hu/Kerites-epites http://www.vteam.hu/Lakasfelujitas http://www.vteam.hu/Burkolo-munka Ha többet akar tudni, nézzen körül Lakásfelújítás a legkisebbtől a legnagyobbig. Ingyenes árajánlat. Minden, ami egy ház és lakáshoz kell Viacolor- térburkolat Panellakás felújítás Lakásfelújítás burkoló munka Kerítés építés Gipszkarton Kőműves munka Dryvitozás homlo

Kálóczi Attila képe

Kálóczi Attila

Székhely: 1074 Budapest Rákóczi út 74-76. II./4. 74-76. II./4.

Honlap:

E-mail: Kálóczi Attila

Telefon: 06-1-705 8882


Cégünk minőségi műanyag ablakok, ajtók, fém biztonsági ajtók és árnyékolók forgalmazásával és annak beépítésével foglalkozik. Célterületünk Budapest és annak vonzáskörzete. Erősségünk az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartás, odafigyelés és maximális elégettségükre való törekvés. Meggyőződésünk, hogy az eredményes működést csak az ügyfélcentrikus és etikus üzleti magatartás szolgálja.

G Quality Épületszerviz Kft. képe

G Quality Épületszerviz Kft.

Székhely: 1213 Budapest Királyerdő út 185

Honlap:

E-mail: G Quality Épületszerviz Kft.

Telefon: 06-20-935 0558


Ablakcsere, műanyag nyílászárók beépítése, lakásfelújítás.

Ricsi-Kriszt Kft képe

Ricsi-Kriszt Kft

Székhely: 1163 Budapest Kerepesi út 184

Honlap:

E-mail: Ricsi-Kriszt Kft

Telefon: 06-30-938 0951


A Ricsikriszt Kft 1993 óta működő családi vállalkozás.150 négyzetméteren, mintateremmel, ajtók ablakok forgalmazásával, beépítésével foglalkozik. Megtalálhatók többek között műanyag, fa, alumínium, külső és belső ajtók, ablakok, biztonsági bejárati ajtók, tetőtéri ablakok, párkányok, redőnyök, reluxák. Felmérés után beépítjük a kívánt nyílászárót. Szervizelést, hang és hőszigetelő üvegcserét is vállalunk. A beépítés, és szervizelés rövid határidővel és garanciával történik. Folyamatos akciók

ALU-BASE KFT képe

ALU-BASE KFT

Székhely: 1163 Budapest Üzbég u. 32

Honlap:

E-mail: ALU-BASE KFT


Vállalkozásunk alumínium nyílászárók gyártásával, helyszíni szerelésével foglalkozik, emellett vállaljuk a javításra szoruló vagy teljesen használhatatlanná vált nyílászárók helyreállítását vagy cseréjét. Legfőképp SCHÜCO típusú alumínium nyílászárók karbantartását végezzük, de nem okoz gondot más rendszerű, illetve egyéb anyagkialakítású szerkezetek helyreállítása sem. Jelenleg több irodaháznak, szállodának és pénzintézetek fiókjainak nyílászáró karbantartását végezzük.

Schmidt Ablak képe

Schmidt Ablak

Székhely: 1114 Budapest Szegedi 22

E-mail: Schmidt Ablak


Cégünk 6-7 légkamrás műanyag nyílászárók, beltéri ajtók, fa és alumínium ablakok ajtók, valamint árnyékolástechnikai rendszerekkel és annak szerelésével ( redőny, -reluxa, -szalagfüggöny, -rovarháló, -harmonikaajtó )közvetlenül gyártótól történő forgalmazásával foglalkozik.Keresünk viszonteladóként működő építőipari vállalkozásokat, valamint lakossági igényeket is kielégítünk.

Schumacher Ajtóüzem képe

Schumacher Ajtóüzem

Székhely: 6345 Nemesnádudvar Rákóczi u. Ipartelep 2505 hrsz.

Honlap:

E-mail: Schumacher Ajtóüzem

Mobil: +36705186275

Telefon: 06-79-478 405

Fax: 06-79-478 093


Minőségi fa nyílászárók gyártása, felületkezelése, helyszínre szállítása, beépítése. Otthon, öröm, nap, mint nap. Azon fáradozunk, hogy Önnek olyan otthona legyen, ahol körülöleli a természetesség. Ablakaink igényes és korszerű megoldásokkal készülnek, bejárati ajtóink esztétikusak, biztonságosak és időtállóak, beltéri ajtóink pedig a modern vagy a klasszikus vonalvezetésükkel az Ön házának, lakásának dekoratív elemeivé válhatnak. Válasszon új vagy felújított otthonába SCHUMACHERŸ nyílászárót