Cégkatalógus.com

CÉGKATALÓGUS a Szakmai kereső portál

Adatátvitel

Bettike képe

Bettike

Székhely: 3016 Boldog Bartók Béla út 30

Honlap:

E-mail: Bettike


Logók szórólapok plakátok névjegykártyák weboldalak tervezése

Jully's laptop képe

Jully's laptop

Székhely: 6800 Hódmezővásárhely Kaszap 25

Honlap:

E-mail: Jully's laptop

Telefon: 06-30-983 7092


Használt laptopok és projektorok értékesítése Hódmezővásárhelyen.Személyes megtekintés előre egyeztetett időpontban.Termékeinket bárhová postázzuk az országban utánvételes csomagban. 12 hónap garanciával a kétmagos és e feletti gépek pl i5,i7 procisak.Emellett folyamatosan csomagajánlatokkal bővítjük a kínálatot .Csomagjainkban a laptop mellé 2-10 db kiegészítő terméket is adunk.A gépekről eredeti állapotban készítünk fényképet.Részletek itt:www.jullylaptop.hu

Tender Monitoring képe

Tender Monitoring

Székhely: 1456 Pest Alkotmány utca 10.

Honlap:

E-mail: Tender Monitoring


Online közbeszerzési értesítő - Tender Monitoring Kft. Szakszerű közbeszerzés figyelési szolgáltatások. Erőfeszítés nélküli keresés. Napi e-mail értesítések a közbeszerzésekkel, a kiválasztott témakörből. Tesztelje 15 napig ingyen!

Emlékmentő Kft. képe

Emlékmentő Kft.

Székhely: 1055 Budapest Nyugati tér 6.

Honlap:

E-mail: Emlékmentő Kft.

Telefon: 06-70-636 6092


A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig. Miért szükséges a digitalizálás? A DIA felvételek gombásodhatnak és elöregedésük folyamán elcsúsznak a színeik; A VIDEÓK jelhordozó rétege 10-15 év után rohamosan veszít mágneses tulajdonságaiból; A FÉNYKÉPEK a gyorselőhívás miatt néhány tíz év után megkopnak a színeik; Az IRATOK tárolása hosszú távon költégesebb, mint egy jól megszervezett mentés.

Fromme képe

Fromme

Székhely: 9700 Szombathely Felsőbüki Nagy Pál 15

Honlap:

E-mail: Fromme


weboldalak szerkesztése elérhető áron